Bütçe
56.000 TL

Ardasan

Becerikli
Son düzenleyen: Moderatör:
1080p oyun için sizi 3 sene rahat götürür. 4. senenizde bir değişiklik kesinlikle istersiniz. DDR5 için telaşlanmayın öyle aman aman fark yok %5 ile %10 arası bir fark var. Sevgiler , saygılarla.

Teşekkür ederim.

1080p oyun için sizi 3 sene rahat götürür. 4. senenizde bir değişiklik kesinlikle istersiniz. DDR5 için telaşlanmayın öyle aman aman fark yok %5 ile %10 arası bir fark var. Sevgiler, saygılarla.

1080p oyun için sizi 3 sene rahat götürür. 4. senenizde bir değişiklik kesinlikle istersiniz. DDR5 için telaşlanmayın öyle aman aman fark yok %5 ile %10 arası bir fark var. Sevgiler, saygılarla.

4 5 sene boyunca oyunları açar mı? Peki lowdada takılırım bir süre gittiği yere kadar.

Mesela AMD istemiyorum. Diye dislike yemişim oda çok saçma abi AMD istemek zorunda mıyım? Yani kendi tercihim o %10'luk riski almak zorunda değilim. Şahsen 46bin TL'ye falan gelecek AMD sistem alsam. O kadar parayı az da olsa riske etmek istemiyorum.

Tahmini %10 falan bu arada çok düşük ihtimal yani. Ama gene de risk risktir. Bence.

Parayı çok zor kazanınca kolay harcıyamıyorsun. Maalesef. Zor bir işte çalışanlar ne demek istediğimi anlarlar. Mesela AMD sistemde bir problem çıksa en az 5 6ay boyunca yeni bir sistem alabilmem imkansız.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim.

4 5 sene boyunca oyunları açar mı? Peki lowdada takılırım bir süre gittiği yere kadar.

Mesela AMD istemiyorum. Diye dislike yemişim oda çok saçma abi AMD istemek zorunda mıyım? Yani kendi tercihim o %10'luk riski almak zorunda değilim. Şahsen 46bin TL'ye falan gelecek AMD sistem alsam. O kadar parayı az da olsa riske etmek istemiyorum.

Tahmini %10 falan bu arada çok düşük ihtimal yani. Ama gene de risk risktir. Bence.

Parayı çok zor kazanınca kolay harcıyamıyorsun. Maalesef. Zor bir işte çalışanlar ne demek istediğimi anlarlar. Mesela AMD sistemde bir problem çıksa en az 5 6ay boyunca yeni bir sistem alabilmem imkansız.
Bence AMD tarafı için bir yeşil ışık yak derim. Bende yıllardır intel kullanıyordum. 7000 ve 9000 serilerini gönül rahatlığı için tercih edebilirsin ben beğenmeme yapmam saygı duyarım ama AMD kendini aştı. Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse. Sevgiler , saygılarla.

Bence AMD tarafı için bir yeşil ışık yak derim. Bende yıllardır Intel kullanıyordum. 7000 ve 9000 serilerini gönül rahatlığı için tercih edebilirsin ben beğenmeme yapmam saygı duyarım ama AMD kendini aştı. Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse. Sevgiler, saygılarla.

Senin için demedim. Zaten ya biri dislike atmışta ondan dolayı. Low'da beni 4 5sene götürürmü bu PC ayrıca bir fikrin var mı?