Detaylar
Kim cevapladı?Drivefast
Uzman
Ayarlar high mi?Başlıktaki gibi Valorant'ta 300 FPS alıyorum.
Sistem özellikleri:
Normalde 750-800 FPS almam gerekmiyor mu?
- RTX 5060 Ti 16 GB
- i5 14400F 32 GB DDR5.
Evet.
Çözümü yok mu?Çöp oyun motoru, 9800X3D var tanıdıkta 400 FPS alıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Pek yok gibi.
manytools
Çalışkan
Hayır bahsettiğiniz değerleri alamazsınız o konfigürasyon ile, lâkin internetteki diğer benchmarklara bakarsak yine de 100~ Fps kadar aşağıda alıyor gibi görünüyorsunuz. Oyun içinde ekran kartı kullanımınız % kaç? Oyunu 2k'da mı oynuyorsunuz?
Oyunu 1080p ayarlarda oynuyorum. Ekran kartı 30-50 derecede.Hayır bahsettiğiniz değerleri alamazsınız o konfigürasyon ile, lâkin internetteki diğer benchmarklara bakarsak yine de 100~ FPS kadar aşağıda alıyor gibi görünüyorsunuz. Oyun içinde ekran kartı kullanımınız % kaç? Oyunu 2K'da mı oynuyorsunuz?
manytools
Çalışkan
Sisteminizdeki driverların güncel ve stabil olduklarını, herhangi bir virüsten de ari olduğunuzu varsayıyorum. Nvidia denetim masasındaki güç ayarı ve denetim masasındaki güç ayarı yüksek performansta mı? Oyun esnasında arka planda işlemciye yük olacak programlar çalıştırıyor musunuz?
Hocam, arka planda Wallpaper Engine uygulaması çalışıyor. Bilgisayarı pazartesi günü aldım, virüs de yok. Güç ayarlarını yüksek performans yapmadım.Sisteminizdeki driverların güncel ve stabil olduklarını, herhangi bir virüsten de ari olduğunuzu varsayıyorum. NVIDIA denetim masasındaki güç ayarı ve denetim masasındaki güç ayarı yüksek performansta mı? Oyun esnasında arka planda işlemciye yük olacak programlar çalıştırıyor musunuz?