i5 14400F & RTX 5060 Ti 16 GB sistem Valorant'ta 300 FPS veriyor

Hocam, arka planda Wallpaper Engine uygulaması çalışıyor. Bilgisayarı pazartesi günü aldım, virüs de yok. Güç ayarlarını yüksek performans yapmadım.
Wallpaper Engine'i oyun esnasında duraklatmaya alın (öyle bir ayarı olduğunu hatırlıyorum.) Güç ayarlarını söylediğim gibi yapın. Ram Xmp'sini (yahut ismi ne ise) açın ve tekrar test edin.

Wallpaper Engine'i oyun esnasında duraklatmaya alın (öyle bir ayarı olduğunu hatırlıyorum.) Güç ayarlarını söylediğim gibi yapın. Ram Xmp'sini (yahut ismi ne ise) açın ve tekrar test edin.
Güç ayarlarını nereden yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Denetim Masası > donanım ve ses > güç seçenekleri > yüksek performans.

Masaüstü sağ tık > NVIDIA Denetim Masası > 3D ayarları > global ayarlar > güç yönetimi modu.
NVIDIA'da yok öyle bir ayar hocam?

Başlıktaki gibi Valorant'ta 300 FPS alıyorum.

Sistem özellikleri:
  • RTX 5060 Ti 16 GB.
  • i5 14400F 32 GB DDR5.
Normalde 750-800 FPS almam gerekmiyor mu?

Sorunuzla ilgili olarak hayır o fpsleri Intel işlemciler ile almak pek mümkün değil Valorant gibi CPU tabanlı FPS oyunlarında işlemcinin L3 önbelleği çok önemlidir bu yüzden 5600 bile 400-500 FPS alabilir 32 MB önbelleği sayesinde.
İkinci olarak hangi marka model 5060 Ti kullanıyorsunuz bende Palit var ama bütün oyunlarda takılma yaşıyorum FPS yüksek olmasına rağmen bütün driverları denedim değişmedi.

Bende Zotac RTX 5060 Ti 16 GB var. Şu ana kadar hiç sorun yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…