Yusuf26
Çalışkan
Vatan'dan bu bilgisayari buldum. İşlemci falan kartı beslemeye yeter mi? Yeterince F/P bir ürün mü? Teşekkürler.
Vatan'dan bu bilgisayari buldum. İşlemci falan kartı beslemeye yeter mi? Yeterince F/P bir ürün mü? Teşekkürler.
tek tek toplarsan, daha uyguna çıkabilir; hatta RAM ile birlikte bile olabilir. Ancak eğer sıfırdan PC nasıl toplanır bilmiyorsan ya da güvenmiyorsan, şahsi görüşüm: Sistem hiç de fena değil.
Arkadaşlarının da belirttiği gibi iki sorun var:
- RAM
- Intel i5 14400F işlemcisi yerine AMD Ryzen 5 7500F daha iyi olurdu, tabii.
RAM, ileride en kolay şekilde güncelleyebileceğin parçalardan biri, tabii ki.
Tek tek toplamasından falan da anlamıyorum, yaptıracağım için diğer sistemlerde ücret falan alıyor. Vatan peşin fiyatına taksit yapıyor o yüzden burası cazip gelditek tek toplarsan, daha uyguna çıkabilir; hatta RAM ile birlikte bile olabilir. Ancak eğer sıfırdan PC nasıl toplanır bilmiyorsan ya da güvenmiyorsan, şahsi görüşüm: Sistem hiç de fena değil.
Arkadaşlarının da belirttiği gibi iki sorun var:
- RAM
- Intel i5 14400F işlemcisi yerine AMD Ryzen 5 7500F daha iyi olurdu, tabii.
RAM, ileride en kolay şekilde güncelleyebileceğin parçalardan biri, tabii ki.
Ben de biraz daha araştırdıktan sonra bu sistemin daha iyi olduğuna karar verdim. Sistemin bu halin nasıl özelleştirme falan gerekli mi?
Tek tek toplamasından falan da anlamıyorum, yaptıracağım için diğer sistemlerde ücret falan alıyor. Vatan peşin fiyatına taksit yapıyor o yüzden burası cazip geldi.