Subzero

Uzman
Ben hazır sistem alacağım. Tavsiye alırken çoğu kişi Intel alma pişman olursun, Intel mi kaldı, gibi şeyler söylüyor. i5 14400F işlemcili hazır sistem almayı düşünüyorum. Intel üzer mi yoksa söylenenler yalan mı?

Bu işlemciyi genelikle video edit gibi işlerde bazen de oyun da oynayacağım sizce bu işlemci beniz üzer mi ve bu sistem hakkında düşünceleriniz neler?

Alacağım sistem de bu: https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-14400f-rtx-5070-z790-1-tb-m-2-ssd-32gb-ddr5-ram.html

Son düzenleme:
İntel kötü değil de soketleri ölü. Mesela o sistemi aldın ilerde mantıklı bir işlemciyle değiştiremeyeceksin. Bundan dolayı işlemci ile anakartla birlikte satmak zorunda kalırsın.

Intel kötü değil de soketleri ölü. Mesela o sistemi aldın ileride mantıklı bir işlemciyle değiştiremeyeceksin. Bundan dolayı işlemci ile anakartla birlikte satmak zorunda kalırsın.

Anladım peki hocam bu fiyatlarda 5060 Ti 16 GB veya 5070 önerebileceğniz bir sistem var mı bana fakat BIOSTAR Colorful gibi bilinmeyen markalar olmasın.

Anladım peki hocam bu fiyatlarda 5060 Ti 16 GB veya 5070 önerebileceğniz bir sistem var mı bana fakat BIOSTAR Colorful gibi bilinmeyen markalar olmasın.
Vatan'dan alacaksan ayni fiyata R5 7500F'li sistem var. Performansta ayni. Ama @Xbox 360E 'nun dedigi gibi bu sokete baska islemci cikmayacak. Ama AMD sisteme gelecekte cikacak cok daha performansli 65W islemcileri rahatlikla takablirsin.

Vatan'dan alacaksan ayni fiyata R5 7500F'li sistem var. Performansta ayni. Ama @Xbox 360E'nun dedigi gibi bu sokete baska islemci cikmayacak. Ama AMD sisteme gelecekte cikacak cok daha performansli 65W islemcileri rahatlikla takablirsin.

Hocam attığınız sistemde sepete ekle kısmı yok "mağazalarda" diye bir şey yazıyor bir bakar mısınız stok mu bitmiş acaba?

Vatan'in musteri hatti 0850 222 56 56. Arayip bu urunlerdeki korgolama hakkinda bilgi al istersen. Buyuk bir subesi nerede ise dibimde diye hic arastirmadim, yanlis bilgi vermeyeyim.