- Makaleler
- 62
Soğutucu değiştirilirse güzel gibi duruyor.
Anakart B650M-R, RAM'ler 2x16 yapılırsa çok daha iyi olur.
Anakart B650M-R, RAM'ler 2x16 yapılırsa çok daha iyi olur.
SSD yapılabilirse 1TB.
Soğutucu değiştirilirse güzel gibi duruyor.
AMD kart ne olur almayın sonra sıkıntısı bitmiyor hatta Recep abininde bu konuda bugün videosu vardı yapmayın udna mimarisini bekleyin en kötü ihtimalle.
Kardeşim, size kalmış; neyde rahat ediyorsanız onu alın. Ben AMD RX 6600 kullandım, kartın her yeri sıkıntılıydı. Amacım, sizin paranızın boşa gitmemesi. Yoksa ben Nvidia’dan para almıyorum, sonuçta babamın oğlu da değil.Evet 3 nesil önce bir kartın yaşattığı bir sıkıntıdan dolayı o ürünü almayalım ama fiziki olarak yanan, eksik parçalı ürünlere sahip NVIDIA ürünlerini gözü kapalı önerelim, alalım.
Kardeşim, size kalmış; neyde rahat ediyorsanız onu alın. Ben AMD RX 6600 kullandım, kartın her yeri sıkıntılıydı. Amacım, sizin paranızın boşa gitmemesi. Yoksa ben NVIDIA'dan para almıyorum, sonuçta babamın oğlu da değil.
O kart sorunluydu zaten. Çok can yaktı.Kardeşim, size kalmış; neyde rahat ediyorsanız onu alın. Ben AMD RX 6600 kullandım, kartın her yeri sıkıntılıydı. Amacım, sizin paranızın boşa gitmemesi. Yoksa ben Nvidia’dan para almıyorum, sonuçta babamın oğlu da değil.
Ne markaydı çok merak ediyorum. Öyle şeyleri genelde ZOTAC yapar çünkü.Ben NVIDIA RTX 3060Ti kullandım, kartın her yeri sıkıntılıydı. Amacım, sizin paranızın boşa gitmemesi. Yoksa ben AMD'den para almıyorum, sonuçta babamın oğlu da değil ama buna rağmen bağnaz bir şekilde kocaman bir markanın bütün ürünlerini kötülemiyorum.