Soğutucu değiştirilirse güzel gibi duruyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit 63
Üstün
- Makaleler
- 4
Anakart B650M-R, RAM'ler 2x16 yapılırsa çok daha iyi olur.
SSD yapılabilirse 1TB.
Testo Unit 63
Üstün
- Makaleler
- 4
Anakart B650M-R, RAM'ler 2x16 yapılırsa çok daha iyi olur.
SSD yapılabilirse 1TB.
Bütçe olduğu sürece her şeyi yapabiliriz.
Yusuf7878 63
Üstün
- Makaleler
- 14
Soğutucu değiştirilirse güzel gibi duruyor.
Kasanında değiştirilmesi şart. 1st Player'ın içindeki PSU iyi değil.
Blackraven 41
Üstün
AMD kart ne olur almayın sonra sıkıntısı bitmiyor hatta Recep abininde bu konuda bugün videosu vardı yapmayın udna mimarisini bekleyin en kötü ihtimalle.
Evet 3 nesil önce bir kartın yaşattığı bir sıkıntıdan dolayı o ürünü almayalım ama fiziki olarak yanan, eksik parçalı ürünlere sahip NVIDIA ürünlerini gözü kapalı önerelim, alalım.
pgup45
Başarılı
Kardeşim, size kalmış; neyde rahat ediyorsanız onu alın. Ben AMD RX 6600 kullandım, kartın her yeri sıkıntılıydı. Amacım, sizin paranızın boşa gitmemesi. Yoksa ben Nvidia’dan para almıyorum, sonuçta babamın oğlu da değil.Evet 3 nesil önce bir kartın yaşattığı bir sıkıntıdan dolayı o ürünü almayalım ama fiziki olarak yanan, eksik parçalı ürünlere sahip NVIDIA ürünlerini gözü kapalı önerelim, alalım.
Blackraven 41
Üstün
Kardeşim, size kalmış; neyde rahat ediyorsanız onu alın. Ben AMD RX 6600 kullandım, kartın her yeri sıkıntılıydı. Amacım, sizin paranızın boşa gitmemesi. Yoksa ben NVIDIA'dan para almıyorum, sonuçta babamın oğlu da değil.
Ben NVIDIA RTX 3060Ti kullandım, kartın her yeri sıkıntılıydı. Amacım, sizin paranızın boşa gitmemesi. Yoksa ben AMD'den para almıyorum, sonuçta babamın oğlu da değil ama buna rağmen bağnaz bir şekilde kocaman bir markanın bütün ürünlerini kötülemiyorum.
Son düzenleme:
VENGEANCE ANGEL
Üstün
O kart sorunluydu zaten. Çok can yaktı.Kardeşim, size kalmış; neyde rahat ediyorsanız onu alın. Ben AMD RX 6600 kullandım, kartın her yeri sıkıntılıydı. Amacım, sizin paranızın boşa gitmemesi. Yoksa ben Nvidia’dan para almıyorum, sonuçta babamın oğlu da değil.
Ne markaydı çok merak ediyorum. Öyle şeyleri genelde ZOTAC yapar çünkü.Ben NVIDIA RTX 3060Ti kullandım, kartın her yeri sıkıntılıydı. Amacım, sizin paranızın boşa gitmemesi. Yoksa ben AMD'den para almıyorum, sonuçta babamın oğlu da değil ama buna rağmen bağnaz bir şekilde kocaman bir markanın bütün ürünlerini kötülemiyorum.