İstanbul'da oturuyorsanız gidip Çekmeköy şubeden alabilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 55.000 TL
Ardasan
Becerikli
İstanbul'da oturuyorsanız gidip Çekmeköy şubeden alabilirsiniz.
Hayır maalesef İstanbul'da oturmuyorum. Burada olan mağazalar şu şekilde vatan Teknosa MediaMarkt.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Bu dönemde AM5 sistem toplamak varken AM4 sistem almak parayı çöpe atmak gibi bir şey olsa gerek. RAM'den kıs ya da Depolamadan kıs ama AM5 sistem olsun. AM4 sistemi yükseltirken çok parça değiştirmeniz gerekir. Ama AM5 sistem toplarsanız sadece RAM ekleyebilirsiniz ya da daha üstün ekran kartlarına yol sağlayabilirsiniz. Bunun dışında ben bu toplama sistemi almazdım. İşlemci konusunda AMD daha mantıklı bir tercih. Sistemin anakartı 3200MHz aşırı derecede kötü ve yetersiz. 5060 Ti güzel bir ekran kartı fakat ekran kartını lüks koyup diğer parçaları Çin malı gibi eklerlerse sıkıntı yaşarsınız.
Ardasan
Becerikli
Bu dönemde AM5 sistem toplamak varken AM4 sistem almak parayı çöpe atmak gibi bir şey olsa gerek. RAM'den kıs ya da depolamadan kıs ama AM5 sistem olsun. AM4 sistemi yükseltirken çok parça değiştirmeniz gerekir. Ama AM5 sistem toplarsanız sadece RAM ekleyebilirsiniz ya da daha üstün ekran kartlarına yol sağlayabilirsiniz. Bunun dışında ben bu toplama sistemi almazdım. İşlemci konusunda AMD daha mantıklı bir tercih. Sistemin anakartı 3200MHz aşırı derecede kötü ve yetersiz. 5060 Ti güzel bir ekran kartı fakat ekran kartını lüks koyup diğer parçaları Çin malı gibi eklerlerse sıkıntı yaşarsınız.
RAM 16 zaten RAM'den kısarsam sistem hiçbir işe yaramaz.
Bu dönemde AM5 sistem toplamak varken AM4 sistem almak parayı çöpe atmak gibi bir şey olsa gerek. RAM'den kıs ya da depolamadan kıs ama AM5 sistem olsun. AM4 sistemi yükseltirken çok parça değiştirmeniz gerekir. Ama AM5 sistem toplarsanız sadece RAM ekleyebilirsiniz ya da daha üstün ekran kartlarına yol sağlayabilirsiniz. Bunun dışında ben bu toplama sistemi almazdım. İşlemci konusunda AMD daha mantıklı bir tercih. Sistemin anakartı 3200MHz aşırı derecede kötü ve yetersiz. 5060 Ti güzel bir ekran kartı fakat ekran kartını lüks koyup diğer parçaları Çin malı gibi eklerlerse sıkıntı yaşarsınız.
SSD'de 480 anca yeter.
60a bir de şöyle bir sistem var. 5070'li bu nasıl https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5700x-rtx-5070-a520m-1tb-m-2-ssd-32gb-ram.html
Son düzenleme:
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
RAM 16 zaten RAM'den kısarsam sistem hiçbir işe yaramaz.
Önemli olan RAM 16 olması mı yoksa DDR4 RAM olması mı? Söylemiş olduğumu anlamadınız sanırım? DDR5 8 GB RAM toplayıp sonrasında ekleme yapabilirsiniz bu sizin yararınıza olur ama bir gün AM4 sistemden AM5 sisteme geçmek istediğinizde isterseniz 64 GB DDR4 RAM sahibi olun yine de işinize yaramayacak. İleriye dönük sistemleri tercih edin. Bu fiyatları veriyorsanız mantıklı sistemler olsun.
Ardasan
Becerikli
Önemli olan RAM 16 olması mı yoksa DDR4 RAM olması mı? Söylemiş olduğumu anlamadınız sanırım? DDR5 8 GB RAM toplayıp sonrasında ekleme yapabilirsiniz bu sizin yararınıza olur ama bir gün AM4 sistemden AM5 sisteme geçmek istediğinizde isterseniz 64 GB DDR4 RAM sahibi olun yine de işinize yaramayacak. İleriye dönük sistemleri tercih edin. Bu fiyatları veriyorsanız mantıklı sistemler olsun.
8 GB RAM şimdilik bir işe yaramaz. O kadar para verdikten sonra da beklemekle uğraşamam açıkçası.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Ben de tam bu cümleden bahsediyorum işte. O kadar para verdikten sonra AM4 sistem olmasın.
Ardasan
Becerikli
Mağazdan alınca seçenek kısıtlı oluyor. Maalesef düşünceniz için sağ olun.
Ben de tam bu cümleden bahsediyorum işte. O kadar para verdikten sonra AM4 sistem olmasın.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Bu sistem gayet iyi. 1K fark ile SSD Kingstone yapılır. AM5 sistem miss gibi.@Ardasan,
![]()
Freedom | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 16 GB | 512 GB SSD OEM Paket - incehesap.com
Freedom | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 16 GB | 512 GB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
@Ardasan, RAM'i Patriot Viper, soğutucuyu Segotep T6, anakartı Colorful B650 yapın alın. Sizin attığınız sisteme 10 çeker.