i5-14400F vs R5 7500F

OC falan yapmayacaksan tak kullan mantıgındaysan al gec Intel'ı BF6'yı da belese getırmıs olursun.

İstekleriniz ve amaçlarının doğrultusunda 14400F daha mantıklı bir tercih olur.

Sizi tatmin eder.

İ3 ve i5 işlemcilerde oksitlenme yaşayan görmedim. Sorun olacağını da düşünmüyorum.

Intel'de kotu degıl hocam alınır alınmaz degıl yani anakart RAM'le ne kadar tutuyor Intel?
RAM'ler DDR5 zaten ikisinde de aynı fiyat olacak anakart için de çok pahalı bir şey almayacağım iki soket için de 3,5-4K civarı anakartlar var 2 RAM slotlu, M2 SSD için yuvası olan anakart yeterli bana.

Hocam sizin kafanıza ve gönlünüze i5-14400f bayağı yatmış, sistemi de güncellemeyeceğim diyorsanız alın geçin. Günün sonunda hem daha az para ödüyorsunuz hem de 14400f güçsüz bir işlemci değil, besleyebildiği ekran kartları güçsüz kartlar da değil. O yüzden hazır bu kadar aklınıza yatmışken alın geçin, sorun da yaşamazsınız muhtemelen. Bu sorunun direkt cevabı 7500f'tir ama.

Bir repack oyun yüklerken bir bakıyorsun görev yöneticisinde sadece 4 çekirdek çalışıyor AAA .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…