İşlemcim 14600k ve 6 bakır borulu kule tipi soğutucu kullanıyorum. Eski işlemcim için yeterli geliyordu fakat bu işlemcide pek yeterli değil. Malum havalar sıcak geçen gün oyun da yarım saat bir saat gibi 80 - 90 derecelerde gezindi. Kafama takıldı herhangi bir zarar görmüş müdür ya da bir hasara yol açabilecek durum mu?
Hasara yol açması çok zor bir ihtimal. Bu işlemciler 104 dereceye kadsr istikrarlı çalışabiliyor.

İçinizi rahatlatmak adına kendimden örnek vereyim; eski işlemcim 13700F idi ve tam 1 yıl stok fan ile kullandım. 104 dereceye kadar istikrarlı bir performans veriyordu. FH5, MFS, F1 24 gibi oyunlarda saatlerce 100 derecede takılıyordu. 😀

Kasanızın boyutları destekliyor ise Phantom Spirit 120SE alabilirsiniz.

Phantom spiritlerin stokları bitmiş artık. Ona en yakın peerless Assassin var sanırım F/P 1839 TL

Peerles 120 bu fiyatıyla f/p değil pek hocam. Peerles alınacaksa 140 alınmalı.

Hasara yol açması çok zor bir ihtimal. Bu işlemciler 104 dereceye kadsr istikrarlı çalışabiliyor.

İçinizi rahatlatmak adına kendimden örnek vereyim; eski işlemcim 13700F idi ve tam 1 yıl stok fan ile kullandım. 104 dereceye kadar istikrarlı bir performans veriyordu. FH5, MFS, F1 24 gibi oyunlarda saatlerce 100 derecede takılıyordu. 😀

Uzun vadede naneyi yer.