doreafa

Uzman
Merhaba yaklaşık 2 3 hafta önce bir bilgisayar topladım özellikleri ise şunlar.
  • İşlemci: Intel i5 14600K.
  • Sıvı soğutucu: Cooler Master Masterliquid ML240L V2 240mm.
  • Ekran kartı: ASUS Dual RTX 4070 OC 12 GB 192bit.
  • RAM: 32 GB (16x2) 6000MHz DDR5 RAM.
  • Anakart: ASUS TUF gaming Z790-PRO Wi-Fi LGA 1700 soket.
  • Power: Power Boost warior 1000W.
Bu bilgisayarda ilk başta sıkıntı yoktu ama sonra 1 kere Fortnite girdim ve açılış ekranında bir anda dondu (crtl+Shift+Windows+b denedim) mouse falan hareket etmiyordu sonra kendini yeniden başlattı bu sorunu nasıl çözebilirim 65.000 TL verdim sisteme.

Merhaba yaklaşık 2 3 hafta önce bir bilgisayar topladım özellikleri ise şunlar.
  • İşlemci: Intel i5 14600K.
  • Sıvı soğutucu: Cooler Master Masterliquid ML240L V2 240mm.
  • Ekran kartı: ASUS Dual RTX 4070 OC 12 GB 192bit.
  • RAM: 32 GB (16x2) 6000MHz DDR5 RAM.
  • Anakart: ASUS TUF gaming Z790-PRO Wi-Fi LGA 1700 soket.
  • Power: Power Boost warior 1000W.
Bu bilgisayarda ilk başta sıkıntı yoktu ama sonra 1 kere Fortnite girdim ve açılış ekranında bir anda dondu (crtl+Shift+Windows+b denedim) mouse falan hareket etmiyordu sonra kendini yeniden başlattı bu sorunu nasıl çözebilirim 65.000 TL verdim sisteme.
PSU'nuz muhtemelen kepaze fakat sebebi o mudur bilmiyorum.

Musait bir arkadas okur raporu.

PSU'nuz muhtemelen kepaze fakat sebebi o mudur bilmiyorum.

Musait bir arkadas okur raporu.

PSU'dan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum Gold sertifikası var ama.

Attigim yaziyi okumadiginiz icin konuya cevap vermekten vazgectim, umarim sorunu (ki bir seferlik bir seyden fazla korkmazdim zahsen) bulursunuz. Iyi gunler dilerim.

Attığınız yazıyı okudum ama çok bir şey anlamadım ve sistem ve yönetici olaylarını nereye atacağım veya SS mi atacağım onu sormak istemiştim.

Attığınız yazıyı okudum ama çok bir şey anlamadım ve sistem ve yönetici olaylarını nereye atacağım veya SS mi atacağım onu sormak istemiştim.
Butun adimlari sirayla takip ettikten sonra
Kod:
Sizden istendiği zaman da güvenilir bir upload sitesine, kaydettiğiniz .evtx uzantılı dosyayı yükleyip paylaşın.
yerinde dedigi gibi, disari aktardiginiz rapor dosyasiniz Google Drive icine atip bize yollayacaksiniz.