batu 7

Başarılı
Selam dostlar, herkese iyi geceler dilerim.

Gaming gecesinden 10.600 TL'ye 14600KF düşürdüm. i5-10400F'den upgrade yapmayı düşünen ben için güzel bir fırsattı.

DDR5 AM5 bilerek geçmedim, 30.000 TL RAM almak yerine 9070 XT almayı daha uygun buldum. Mevcutta olan Corsair 16x2 RAM'lerimi kullanacağım.

Sizlerden DDR4 anakart tavsiyesi istemekteyim. B760 olduğundan zaten OC yapma durumum yok. Öyle bir hevesim de yok. İşlemciyi stabil çalıştıracak bir anakarta ihtiyacım var, önerilerinize açığım. Bu arada, sizce doğru bir karar mı? Ölü soket olmasının bir önemi yok çünkü uzun süre upgrade yapmıyorum. 4 nesilde bir yaparım, belki de AM6 için. Şimdiden teşekkürler, saygılar.

İşlemciye OC yapacaksan, güncel BIOS sürümü almış model bakman gerekli, bir de soğutucunun sağlam olması lazım. İkinci el ASUS TUF Z790 D4 bulabilirsen güzel olur.

İşlemciye OC yapacaksan, güncel BIOS sürümü almış model bakman gerekli, bir de soğutucunun sağlam olması lazım. İkinci el ASUS TUF Z790 D4 bulabilirsen güzel olur.

Merhaba hocam, OC yapmayacağım olarak belirttim göz yanılması olmuş sanırsam :rofl:
B760 bakıyorum bu yüzden, ikinci el pek sıcak bakamıyorum. Stabil çalışması kafi, başka beklentim yok. B760 önerir misiniz? Sağ olun 🙏