Doğru bir bilgi değil. Her Q67 çipset Ivy Bridge desteklemez. Thinkcentre serisi buna tipik örnektir.2. nesil destekleyen kartlar 3. nesil işlemci de destekliyordu.
Detaylar
Kim cevapladı?https://www.gigabyte.com/tr/Motherboard/GA-H61M-S2-B3-rev-10/support#Support-Cpu-SupportDoğru bir bilgi değil. Her Q67 çipset Ivy Bridge desteklemez. Thinkcentre serisi buna tipik örnektir.
Hepsi destekler demedim fakat kendi sitesinde 3. nesilleri destekliyor diye belirtmiş. İşlemci desteğine bakmak lazım bir ilk önce.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Evet sistem eski. Ama tamamiyle değişme imkanım yok. Valorant'ta stabil 60 FPS istiyorum, daha ağır bir oyun oynamıyorum. Şu an 1280x768'de 30-45-60 geziyor. Ayrıca 2. monitör de bağlamayı düşünüyorum, ekran kartı önerecekseniz hem HDMI hem de VGA desteği olmalı. Olabildiğince az yükseltme yapayım. Teşekkür ederim.
- i5-2310
- AMD Radeon HD 5450.
- GA-H61M-S2-B3
- 4 GB DDR3 1333 MHz.
- 850 GB toplam alan.
Öncelik RAM olmalı. 8 GB hatta anakart destekliyorsa 16 GB'ye geçilmeli. Sonra ikinci elden mining çıkması rx570/470 alınabilir PSU yetiyorsa. İkinci el Intel işlemciler pahalı. Eğer işlemci yükseltilmek isteniyorsa komple AM4 sokete geçilmeli eldekiler satılıp. Ryzen 3 3100+A320 alınabilir en ucuz yollu. Tabii ki RAM'i de değiştirmek lazım AM4 için.
Doğru bir bilgi değil. Her Q67 çipset Ivy Bridge desteklemez. Thinkcentre serisi buna tipik örnektir.
Ivy Bridge burada varsa destekliyordur diye düşünüyorum. Ama i7-2600 daha iyi olur gibi.
Ben genel bilgi için konuştum, anakartiniz ozelinde degil. Paylaştığınız görsel ve @Rustin Cohle 'in son mesaji da bunu doğruluyor.Eki Görüntüle 256236
Ivy Bridge burada varsa destekliyordur diye düşünüyorum. Ama i7-2600 daha iyi olur gibi.
Yeni konular
-
-
-
-
Uzun yıllar sonra nizami antrenmana geri dönüş için program tavsiyesi
- hargainbunter
-
-
-
-
-