i5-3210M & HD 7600M laptop için oyun önerisi

elmasuyu

Üyecik
Merhaba, iyi sosyaller.
Elimde düşük sistemli bir laptop bulunuyor ve ücretsiz oyun arayışındayım. İçeriği fark etmiyor, eğlendirmesi ve içine çekmesi yeterlidir. İnternetli internetsiz pek fark etmez ama gönlüm internetli olması yönünde, en kötü tarayıcı üzerinden öneride yapabilirsiniz.

(Steam, Epic, GOG ve Google Play Games bulunuyor.)

Sistem bilgisini ve oyunlarımı fotoğrafta paylaştım. 30 GB alanım var, oyun için ayırabileceğim. Teşekkürler şimdiden.

Flash oyun: Stick War 2 bayağı eğleniyorum, ara sıra oynarım, güzel savaş oyunu. Flash emulatör ile oynayabilirsiniz SWF dosyasını indirip.

Need for Speed serileri de güzel. Most Wanted ve Most Wanted 2, Underground 2 vb.

Son düzenleyen: Moderatör:

Stick war 2 tarayıcıdan açtım şu anda FPS nedense ölü durumda benden kaynaklı mıdır?

Need for Speed eski serilerini oynadım ve tekrar yükleyebilirim fazla yer kaplamıyor zaten önerin için sağ olasın, mod kurabilmeyi deneyeceğim güvenli bir yer bulabilirsem grafik iyileştirmesi.

Tarayıcıdan açmayın, emülatörden açın.

Hikaye modu: Stick_War_2_Order_Empire.swf

Burada yönergeleri var. Başka oyun önerim Bloody Europe II olabilir. Android emülatör olarak LD Player kullanabilirsiniz oldukça hafif ve performanslı, ayrıca root desteği falan da var, android üzerinden oyun oynamak isterseniz tercihiniz olabilir.

Emülatörü yüklemeye koyalım o halde

Bloody europe 2'ye göz attıcam sağ olasın.

Google Play Games'te aslında stabil çalışıyor bu bilgisayarda, sadece birkaç sefer indirme yaparken yüklenmedi hatası vermişti, şu anda onunda önüne geçtiler herhalde hatasız yükleniyor. Ld Player'i şiddetle öneriyosanız güvenliyse, kütüphanesi geniş ise kurayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…