elmasuyu

Üyecik
Merhaba, iyi sosyaller.
Elimde düşük sistemli bir laptop bulunuyor ve ücretsiz oyun arayışındayım. İçeriği fark etmiyor, eğlendirmesi ve içine çekmesi yeterlidir. İnternetli internetsiz pek fark etmez ama gönlüm internetli olması yönünde, en kötü tarayıcı üzerinden öneride yapabilirsiniz.

(Steam, Epic, GOG ve Google Play Games bulunuyor.)

Sistem bilgisini ve oyunlarımı fotoğrafta paylaştım. 30 GB alanım var, oyun için ayırabileceğim. Teşekkürler şimdiden.

Ekran Alıntısı.webp

Merhaba, iyi Sosyaller.
Elimde düşük sistemli bir laptop bulunuyor ve ücretsiz oyun arayışındayım. İçeriği fark etmiyor, eğlendirmesi ve içine çekmesi yeterlidir. İnternetli internetsiz pek fark etmez ama gönlüm internetli olması yönünde, en kötü tarayıcı üzerinden öneride yapabilirsiniz.

(Steam, Epic, GOG ve Google Play Games bulunuyor.)

Sistem bilgisini ve oyunlarımı fotoğrafta paylaştım. 30 GB alanım var, oyun için ayırabileceğim. Teşekkürler şimdiden.

Eki Görüntüle 256995

Flash oyun: Stick War 2 bayağı eğleniyorum, ara sıra oynarım, güzel savaş oyunu. Flash emulatör ile oynayabilirsiniz SWF dosyasını indirip.

Need for Speed serileri de güzel. Most Wanted ve Most Wanted 2, Underground 2 vb.

Son düzenleyen: Moderatör:
Flash oyun: Stick war 2 bayağı eğleniyorum ara sıra oynarım güzel savaş oyunu. Flash emulatör ile oynayabilirsiniz SWF dosyasını indirip.
Need for Speed serileri de güzel. Most Wanted ve Most Wanted2, Underground 2 vb.

Stick war 2 tarayıcıdan açtım şu anda FPS nedense ölü durumda benden kaynaklı mıdır?

Need for Speed eski serilerini oynadım ve tekrar yükleyebilirim fazla yer kaplamıyor zaten önerin için sağ olasın, mod kurabilmeyi deneyeceğim güvenli bir yer bulabilirsem grafik iyileştirmesi.