W WrOwLed Becerikli Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 328 Beğeniler 31 20 Eylül 2025 #1 Driver indirme linkini atar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2025
Çözüm Yener K 20 Eylül 2025 Linkteki GPU driverı indirip deneyebilirsiniz. Intel® Graphics Driver for Windows* [15.33] This download installs the Intel® Graphics Driver for Baytrail and 3rd generation. www.intel.com
Linkteki GPU driverı indirip deneyebilirsiniz. Intel® Graphics Driver for Windows* [15.33] This download installs the Intel® Graphics Driver for Baytrail and 3rd generation. www.intel.com
Yener K Techolay Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun Yaşlı Kurt Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.714 Makaleler 1 Çözümler 158 Beğeniler 3.970 Yer Kocaeli 20 Eylül 2025 #2 Linkteki GPU driverı indirip deneyebilirsiniz. Intel® Graphics Driver for Windows* [15.33] This download installs the Intel® Graphics Driver for Baytrail and 3rd generation. www.intel.com Artı 0 Eksi Çözüm
Linkteki GPU driverı indirip deneyebilirsiniz. Intel® Graphics Driver for Windows* [15.33] This download installs the Intel® Graphics Driver for Baytrail and 3rd generation. www.intel.com
KS KS W WrOwLed Becerikli Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 328 Beğeniler 31 20 Eylül 2025 #3 Yener K dedi: Linkteki GPU driverı indirip deneyebilirsiniz. Intel® Graphics Driver for Windows* [15.33] This download installs the Intel® Graphics Driver for Baytrail and 3rd generation. www.intel.com Genişletmek için tıkla... İndirdim kurdum, uyumlu olduğunu nasıl anlarım? Artı 0 Eksi
Yener K dedi: Linkteki GPU driverı indirip deneyebilirsiniz. Intel® Graphics Driver for Windows* [15.33] This download installs the Intel® Graphics Driver for Baytrail and 3rd generation. www.intel.com Genişletmek için tıkla... İndirdim kurdum, uyumlu olduğunu nasıl anlarım?
Yener K Techolay Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun Yaşlı Kurt Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.714 Makaleler 1 Çözümler 158 Beğeniler 3.970 Yer Kocaeli 20 Eylül 2025 #4 Aygıt Yöneticisi'nden kontrol edebilirsiniz. Görüntü Bağdaştırıcıları kısmında Intel HD Graphics yazarsa tamamdır. Artı 0 Eksi
Aygıt Yöneticisi'nden kontrol edebilirsiniz. Görüntü Bağdaştırıcıları kısmında Intel HD Graphics yazarsa tamamdır.
KS KS W WrOwLed Becerikli Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 328 Beğeniler 31 20 Eylül 2025 #5 Yener K dedi: Aygıt Yöneticisi'nden kontrol edebilirsiniz. Görüntü bağdaştırıcıları kısmında Intel HD Graphics yazarsa tamamdır. Genişletmek için tıkla... Doğru mudur? Artı 0 Eksi
Yener K dedi: Aygıt Yöneticisi'nden kontrol edebilirsiniz. Görüntü bağdaştırıcıları kısmında Intel HD Graphics yazarsa tamamdır. Genişletmek için tıkla... Doğru mudur?
Yener K Techolay Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun Yaşlı Kurt Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.714 Makaleler 1 Çözümler 158 Beğeniler 3.970 Yer Kocaeli 20 Eylül 2025 #6 @WrOwLed, tamamdır. Artı 0 Eksi
KS KS W WrOwLed Becerikli Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 328 Beğeniler 31 20 Eylül 2025 #7 Yener K dedi: Aygıt Yöneticisi'nden kontrol edebilirsiniz. Görüntü Bağdaştırıcıları kısmında Intel HD Graphics yazarsa tamamdır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, çok sağ ol, işin gücün rast gitsin. Yener K dedi: @WrOwLed, tamamdır. Genişletmek için tıkla... Windows 10 için de bunu mu indirmeliyim? Yener K dedi: @WrOwLed, tamamdır. Genişletmek için tıkla... Windows 10 için de mi aynısını kuracağım hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2025 Artı 0 Eksi
Yener K dedi: Aygıt Yöneticisi'nden kontrol edebilirsiniz. Görüntü Bağdaştırıcıları kısmında Intel HD Graphics yazarsa tamamdır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, çok sağ ol, işin gücün rast gitsin. Yener K dedi: @WrOwLed, tamamdır. Genişletmek için tıkla... Windows 10 için de bunu mu indirmeliyim? Yener K dedi: @WrOwLed, tamamdır. Genişletmek için tıkla... Windows 10 için de mi aynısını kuracağım hocam?
Yener K Techolay Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun Yaşlı Kurt Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.714 Makaleler 1 Çözümler 158 Beğeniler 3.970 Yer Kocaeli 20 Eylül 2025 #8 @WrOwLed, Windows 10 kendisi kurmazsa, kurabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS W WrOwLed Becerikli Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 328 Beğeniler 31 20 Eylül 2025 #9 Yener K dedi: @WrOwLed, Windows 10 kendisi kurmazsa, kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... DDU ile kaldırıp kuruyorum. Yener K dedi: @WrOwLed, Windows 10 kendisi kurmazsa, kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kendi kuruyor genede ddu kaldırıp kurayım mı hocam ? Son düzenleme: 20 Eylül 2025 Artı 0 Eksi
Yener K dedi: @WrOwLed, Windows 10 kendisi kurmazsa, kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... DDU ile kaldırıp kuruyorum. Yener K dedi: @WrOwLed, Windows 10 kendisi kurmazsa, kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kendi kuruyor genede ddu kaldırıp kurayım mı hocam ?