Çözüldü i5 3570 GT 1030 sisteme görüntü gelmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan A1peren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 458
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

A1peren

Başarılı
Merhaba dostlar. Arkadaşıma bilgisayar topladım. Dün son parçalar geldi, kurulumunu yaptık. (2 aydır posta posta topluyoruz) Kablolama vs. her şey doğru ancak bir türlü ekran gelmedi bilgisayara. Her şeyi sök-tak yaptık, uğraştık, denedik ama sonuç alamadık. Bir kere ekran almayı başardım. Onda da RAM'in birini çıkarıp denemiştim. Ekran geldi, kapattıktan sonra bir daha açılmadı. Ondan sonra RAM'lerin yerini onlarca kez değiştirdim ama açılmadı. Bu şekilde akşama kadar uğraştık ancak çözemedik. Bugün bir daha gittim. İşlemciyi sök-tak yaptığımda sistem açılıyor. Anakart arızalı sanırım. Çünkü çalışan başka RAM ve ekran kartı ile denedim, yine olmadı.

Sistem:
FSP 300W PSU.
OEM H61.
İ5 3570.
8+8 16 GB Kingston DDR3.
ASUS GT 1030.
HP 240GB SSD.
Samsung 250GB HDD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorun çözüldü. TV den kurulumu yaptık ardından monitöre bağladık. Windows açılana kadar ekran gelmiyor ama sonrasında kullanılıyor.

Sorun çözüldü. TV den kurulumu yaptık ardından monitöre bağladık. Windows açılana kadar ekran gelmiyor ama sonrasında kullanılıyor.
SSD'de kontrol edebilirsiniz .Bios pilini çıkartıp tekrar takmayı deneyebilirsiniz. Verdiğiniz bilgilere göre yüksek ihtimalle ana kartta bir sorun var gibi görünüyor.

SSD'de kontrol edebilirsiniz. BIOS pilini çıkartıp tekrar takmayı deneyebilirsiniz. Verdiğiniz bilgilere göre yüksek ihtimalle ana kartta bir sorun var gibi görünüyor.

SSD de sağlam. Anakart da olabilir diyecektim. Az önce monitör yerine TV'ye taktım PC'yi. Görüntü geldi. Acaba dönüştürücü veya monitör mu sıkıntılı...

SSD de sağlam. Anakart da olabilir diyecektim. Az önce monitör yerine TV'ye taktım PC'yi. Görüntü geldi. Acaba dönüştürücü veya monitör mu sıkıntılı...

Monitör diyecektim fakat denemişsinizdir diye düşündüm. Monitör marka model ve dönüştürücü tipi, modeli hakkında bilgi verir misiniz?

Sorun anakart, güncel kartlarda görüntü vermez klasik oem mobolar işte.

Monitör diyecektim fakat denemişsinizdir diye düşündüm. Monitör marka model ve dönüştürücü tipi, modeli hakkında bilgi verir misiniz?

Eski bir CBox monitör. VGA ve DVI çıkışları varm dönüştürücü olarak beyaz bir tane wozlo var siyah bir tane de Dark markasının aktif dönüştürücüsü var.

Sorun anakart, güncel kartlarda görüntü vermez klasik OEM mobolar işte.

Anakart Turbox. Üstüme çullanmayın diye OEM dedim. Gerçi hala OEM anakart kendisi üretmiyor sonuçta. Normalde ikinci elden ASUS H61 bulmuştuk alacaktık. Kendisi anakartın garantili olmasını istedi, bizde sıfır aldık. Üstünde M.2 slotu da var. Bir arkadaş daha kullanıyor 1650 ile. Uyumluluk konusunda bir sorun yok. Her ne kadar onermesem de ikinci el risklerinden kaçmak isteyen alabilir yani.

Yüksek ihtimalle dönüştürücü sorun. Daha iyi marka dönüştürücü deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…