Düşük-Orta ayarlarda 60 FPS akıcı oynayabilirsiniz. Biraz ayarları kurcalasanız daha yüksek FPS alırsınız. Ayrıca FSR açmanızda fayda var. Görüntü çok bulanıklaşmasın derseniz kalite modunda oynayabilirsiniz.

Düşük-Orta ayarlarda 60 FPS akıcı oynayabilirsiniz. Biraz ayarları kurcalasanız daha yüksek FPS alırsınız. Ayrıca FSR açmanızda fayda var. Görüntü çok bulanıklaşmasın derseniz kalite modunda oynayabilirsiniz.
Hocam sizce böyle oynamak keyif verir mi yoksa iyi bi sistemle hakkı verilir mi dersiniz?

Hocam sizce böyle oynamak keyif verir mi yoksa iyi bi sistemle hakkı verilir mi dersiniz?
Elindeki sistemle gayet keyifle oynarsın. Daha iyi bir sistemim olunca oynarım demek bence şımarıklık (sözüm meclisten dışarı). Bilgisayarının gücü yetiyorsa ve oynamayı istiyorsan indirip oynarsın. Zaten oynamayı gerçekten istiyorsan aldığın performanstan öte deneyime odaklanırsın.

Zamanında AMD Phenom II X4 945 işlemci kullanırken, işlemcinin bir özelliği desteklemediği için Detroit Become Human'ı doğrudan açmıyordu. Birkaç ayar çekip oyunu 30-40 FPS aralığında, büyük bir keyifle bitirdim. Aynısını Apex Legends'te de yaşadım (launch dönemi) ve aynı şekilde çözdüm. Bir süre öyle oynadım, sıkılınca bıraktım.