Ben bu konularda biraz manyağım. Bu PC'de GoW: Ragnarök açmayıda denemiştim. Deniyorum şansımı olursa ne mutlu olmazsa yoluma bakıyorum.

Olmaz gibi hocam ya :( 4 GB VRAM asla yetmez gibi bu oyuna. Direkt oyunun açılmaması ihtimali var. Sizin PlayStation 4'ünüz yok muydu yanlış hatırlamıyorsam? Oradan oynayabilirsiniz.
1400 lira ordada. Oyun güzel mi kötü mü bilmeden 1400 lira vermek yemiyor. TLOU 2 çok tartışmalı bir taraf göklere çıkarıyor, bir taraf yerin dibine sokuyor denemeden almak istemiyorum.

TLOU 2 PS Store'da istek listemde duruyor. Güzel bir indirime girerse PS4'ten alacağım ama şu an çok pahalı.

1400 lira ordada. Oyun güzel mi kötü mü bilmeden 1400 lira vermek yemiyor. TLOU 2 çok tartışmalı bir taraf göklere çıkarıyor, bir taraf yerin dibine sokuyor denemeden almak istemiyorum.
Eğer en yeni modelleri değilse PS4'ü kırıp korsan oynayabilirsiniz. Ben açıkçası çok seveceğim bir oyun olduğunu düşünüyorum. Ben de korsan indireceğim.

@Köroğlu, korsan oynayamazsanız indirimlerde 800 TL civarına düşüyor diye biliyorum.

Eğer en yeni modelleri değilse PS4'ü kırıp korsan oynayabilirsiniz. Ben açıkçası çok seveceğim bir oyun olduğunu düşünüyorum. Ben de korsan indireceğim.

@Köroğlu, korsan oynayamazsanız indirimlerde 800 TL civarına düşüyor diye biliyorum.
12.50 yüklü bende yani kıramam. Ayrıca PS4'ü kırmak kütüphanemde çok oyun varken mantıklı gelmiyor kırabilsem bile sadece TLOU 2 için kırmazdım.

800 iyiymiş indirime girerse alırım.

Galiba konuyu daha uzatmaya gerek yok anlamam gerekeni anladım. Bu sistemle TLOU 2 oynanmaz. İndirim bekleyip PSN'den almam lazım. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim iyi günler.

Arkadaşlar ilginç bir şey oldu. Sistemim The Last of Us Part II'yi açacak galiba. Oyun testleri iyi duruyor. Testlerdeki kadar iyi olacağını sanmasamda makul bir görüntü ve FPS ile oynayabileceğim sanırım.

Evet arkadaşlar yine ekleme yapıyorum. Oyunu crackten indirip denemesini yaptım ve 720p çok düşükte (bana göre) oynanabilir bir FPS alabiliyorum. Bundan daha beterlerini de görüp oynamışlığım olduğu için bu bana çok da kötü gelmiyor. Özetle ben çamurda olsa oynarım tarzı bir düşünceniz varsa oynayabilirsiniz.

Arkadaşlar bir mucize oldu. Şöyle 1080p, orta ayarlarda, FSR 3.1 performans ve kare oluşturmayı açarak güzel bir görüntü ile oynanabilir bir FPS elde edebiliyormuşuz. İllaki çamur gibi oynamanıza gerek yok yani. Bu arada aynı şeye 3.kez ekleme yaptığım içinde kusura bakmayın.

Son düzenleme: