720p@30fps için bile ihtiyacın olan kart GTX 1650...
1400 lira ordada. Oyun güzel mi kötü mü bilmeden 1400 lira vermek yemiyor. TLOU 2 çok tartışmalı bir taraf göklere çıkarıyor, bir taraf yerin dibine sokuyor denemeden almak istemiyorum.Olmaz gibi hocam ya4 GB VRAM asla yetmez gibi bu oyuna. Direkt oyunun açılmaması ihtimali var. Sizin PlayStation 4'ünüz yok muydu yanlış hatırlamıyorsam? Oradan oynayabilirsiniz.
Eğer en yeni modelleri değilse PS4'ü kırıp korsan oynayabilirsiniz. Ben açıkçası çok seveceğim bir oyun olduğunu düşünüyorum. Ben de korsan indireceğim.1400 lira ordada. Oyun güzel mi kötü mü bilmeden 1400 lira vermek yemiyor. TLOU 2 çok tartışmalı bir taraf göklere çıkarıyor, bir taraf yerin dibine sokuyor denemeden almak istemiyorum.
12.50 yüklü bende yani kıramam. Ayrıca PS4'ü kırmak kütüphanemde çok oyun varken mantıklı gelmiyor kırabilsem bile sadece TLOU 2 için kırmazdım.Eğer en yeni modelleri değilse PS4'ü kırıp korsan oynayabilirsiniz. Ben açıkçası çok seveceğim bir oyun olduğunu düşünüyorum. Ben de korsan indireceğim.
@Köroğlu, korsan oynayamazsanız indirimlerde 800 TL civarına düşüyor diye biliyorum.
800 iyiymiş indirime girerse alırım.Eğer en yeni modelleri değilse PS4'ü kırıp korsan oynayabilirsiniz. Ben açıkçası çok seveceğim bir oyun olduğunu düşünüyorum. Ben de korsan indireceğim.
@Köroğlu, korsan oynayamazsanız indirimlerde 800 TL civarına düşüyor diye biliyorum.