Köroğlu

Uzman
Yer
Bolu
Merhaba,

Sistemim:
  • i5 4590S
  • RX 570 4 GB
  • 16 GB DDR3 RAM
Şu anki ayarlarım:
  • Hazır önayar
  • Düşük
  • FSR kalite
  • FSR frame gen
Ortalama 80 FPS falan. Benim için en iyi ayarlar hangileri?

Testlerde R5 7600 ile 1080p orta ayarlarda FPS 45'i geçmiyor i5 4590'la 80 FPS nasıl alıyorsunuz pek idrak edemedim. Orta ayarlarda FSR 3.1 ve fg açarsanız daha stabil sonuçlar alabilirsiniz.

O zaman bu ayarlarla 60 FPS alıyorsanız pek uğraşmayın zaten kartın Max sınırı bu boşuna high zorlamayın.

Hocam high zorlamıyorum. Zamansal bilmem ıvır zıvır bir sürü ayar daha var orada. Neyi açıp neyi kapatırsam iyi olur bilemiyorum.

Arkadaşlar en baştan anlatayım. Şimdi geçen gün DDU ile eski sürücüleri sildim. Sonra ben sürücüleri Radeon Software'dan yükledim (yani öyle sanıyordum). Sonra God of War: Ragnarok'te şöyle bir sorun oldu. FPS 40'larda dolanıyor, frame generation açınca sürekli drop yiyorum ve oyun çöküyor (driver hatası veriyor). Neyse sonra meğerse çok zeki Windows sağ olsun benim kurmaya çalıştığım sürücüyü kurmayıp kendi bildiği sürücüyü kurmuş. Bugün fark ettim neyse onu sildim orijinali kurdum. Artık oyun çökmüyor ama hala FPS'im 40'larda dolaşıyor ve frame generation açınca drop yiyorum. Frame generation yerine V-Sync açıyorum. Bu sorun God of War: Ragnarok'le mi alakalı bilmiyorum bu süre içinde başka oyun oynamadım. Ve ayrıca işlemci darboğazı yaşamadığımıda söyleyeyim. İşlemci kullanımı %88-90 iken GPU kullanımı %100 (God of War ragnarökte). Ne yapacağım şimdi.

Son düzenleme: