Merhaba dizüstü bilgisayarıma belirttiğim gibi macOS kurmak istiyorum. Nasıl yaparım veya sistemim kaldırır mı, bilgili kişi olarak sizi etiketledim, kusura bakmayın. @yusufklncc
Ana donanimlarin uyumlu Ventura ya da Sonoma denenebilir. Detaylica AIDA64 raporu paylasirsan daha iyi olur. GTX 1050'yi devre disi birakman gerekecek bu arada.
Ana donanimlarin uyumlu Ventura'ya da Sonoma denenebilir. Detaylica AIDA64 raporu paylasirsan daha iyi olur. GTX 1050'yi devre disi birakman gerekecek bu arada.
AIDA64'ü bulunduğu yerden çalıştırın. Rapor yazana tıklayın. Özel seçim seçip ileri tıklayın. İşaretlenmiş olanların tikini kaldırın. Buradaki işaretlenmiş olanın da kaldırın. HTML seçip Son'a tıklayın. Dosyayı kaydet tıklayın. Masaüstünü seçip Kaydet'e tıklayıp kaydedin...
www.technopat.net
Dosyayi Drive gibi bir yerden paylasima acabilirsin.
Gerekli kextleri topladıktan sonra ve Config dosyasını ayarladıktan sonra kurulum yaparsan çok daha başarılı olursun. Çok şükür osxinfo gibi bir forum ülkemizde var. Orada başarılı kurulum yapanları bir araştır derim. Ben o forum sayesinde wifi kartımı ve bluetooth cihazımı çalıştırabildim.
AIDA64'ü bulunduğu yerden çalıştırın. Rapor yazana tıklayın. Özel seçim seçip ileri tıklayın. İşaretlenmiş olanların tikini kaldırın. Buradaki işaretlenmiş olanın da kaldırın. HTML seçip Son'a tıklayın. Dosyayı kaydet tıklayın. Masaüstünü seçip Kaydet'e tıklayıp kaydedin...
www.technopat.net
Dosyayi Drive gibi bir yerden paylasima acabilirsin.
Gerekli kextleri topladıktan sonra ve Config dosyasını ayarladıktan sonra kurulum yaparsan çok daha başarılı olursun. Çok şükür osxinfo gibi bir forum ülkemizde var. Orada başarılı kurulum yapanları bir araştır derim. Ben o forum sayesinde wifi kartımı ve bluetooth cihazımı çalıştırabildim.
- Hepinize selam arkadaşlar, ben Yusuf. Aranızda belki beni tanıyanlar ya da ilk defa konuma denk gelenler olabilir. Ortalama 3 yıldır Hackintosh işlerinin içinde olan biriyim. Burada da sizlere elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu konuda sizlerle Sonoma için güncel imaj dosyasını...
techolay.net
Imaji indirip Win32DiskImager ya da Rufus ile 16 GB bos bir USB'ye yazdirmakla ise baslayabilirsin.