cleopatra

Başarılı
Yer
Toronto
Merhaba dizüstü bilgisayarıma belirttiğim gibi macOS kurmak istiyorum. Nasıl yaparım veya sistemim kaldırır mı, bilgili kişi olarak sizi etiketledim, kusura bakmayın. @yusufklncc

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-02-15 193858.webp
    Ekran görüntüsü 2024-02-15 193858.webp
    8 KB · Görüntüleme: 89
  • Ekran görüntüsü 2024-02-15 193910.webp
    Ekran görüntüsü 2024-02-15 193910.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleyen: Moderatör:
Ana donanimlarin uyumlu Ventura'ya da Sonoma denenebilir. Detaylica AIDA64 raporu paylasirsan daha iyi olur. GTX 1050'yi devre disi birakman gerekecek bu arada.

Devre dışı bırakabilirim artık oyun için değil de gündelik hayatımda işimde kullanacağım AIDA64 raporunu nasıl paylaşabilirim?

@cleopatra

Dosyayi Drive gibi bir yerden paylasima acabilirsin.

Gerekli kextleri topladıktan sonra ve Config dosyasını ayarladıktan sonra kurulum yaparsan çok daha başarılı olursun. Çok şükür osxinfo gibi bir forum ülkemizde var. Orada başarılı kurulum yapanları bir araştır derim. Ben o forum sayesinde wifi kartımı ve bluetooth cihazımı çalıştırabildim.

@cleopatra

Dosyayi Drive gibi bir yerden paylasima acabilirsin.

Gerekli kextleri topladıktan sonra ve Config dosyasını ayarladıktan sonra kurulum yaparsan çok daha başarılı olursun. Çok şükür osxinfo gibi bir forum ülkemizde var. Orada başarılı kurulum yapanları bir araştır derim. Ben o forum sayesinde wifi kartımı ve bluetooth cihazımı çalıştırabildim.
Kurmayla ilgili bilgim sıfır dediğin yere soruyu sordum umarım cevap alırım.

Son düzenleme:
Dosyanız için erişim isteği gerekiyor. Bağlantı alırken herkes görüntüleyebilecek şekilde ayarlayın.

Wi-Fi'de uyumlu, Touchpad v.b seyleri de kurulum sonrasi istege bagli halledersin.

Imaji indirip Win32DiskImager ya da Rufus ile 16 GB bos bir USB'ye yazdirmakla ise baslayabilirsin.