Çözüldü i5 750 & R9 270X sistemde gri ekran vermesi sorun yaratır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3787
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 814
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

3787

Yetkin
Makaleler
5
BlueStacks 5'te takılırken bir anda gri ekran verdi, sonrasında bilgisayar yeniden başladı, şu an doğru düzgün bilgisayar açılmıyor, ne yapmalıyım? Sisteme yeni Windows 10 kurdum. Dump dosyası:032124-11875-01.dmp

Sistem: i5 750-8 GB+DDR3 1600MHz RAM+R9 270X+P7-H55M-500W BitFenix 80+ PSU+HP S650 240GB+500GB Seagate HDD.

Son düzenleme:
Çözüm
DDU ile sistemdeki sürücüyü kaldırıp en güncel WHQL sürücüsünü buradan indirir misin?

Ayrıca sistemde Afterburner yüklüyse kaldırmayı dener misin?

DDU ile sistemdeki sürücüyü kaldırıp en güncel WHQL sürücüsünü buradan indirir misin?

Ayrıca sistemde Afterburner yüklüyse kaldırmayı dener misin?

Çözüm

Driverla alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü Windows bile düzgün açılmıyordu bu işlerde biraz "korkak" olduğum için direk flashımda yüklü olan 8.1 ISO'sunu kurdum sorun yok şu anlık.

Açılmaması driver kaynaklı olması çok yüksek ihtimal zaten. Aldığın hatada da zaten driver soruna yol açmış olarak gözüküyor.

Hocam az once ekran kartı Driver'ını kurdum ve PC görüntü vermiyor (aslında geliyor ama hoş geldiniz ekranında gidiyor)

@3787 sonrasında hiçbir şekilde açılmıyor mu? Güvenli moda girip açmayı denedin mi?

Ekran kartını çıkarıp yedekte olan işlemcim i5 650'yi taktım görüntü alabilmek için(termal macunum bitti).şu an görüntü alabiliyorum APU'dan. Yanlışlıkla WHQL yerine optional Driver'ı indirmişim ekran kartını takıp WHQL deneyeceğim.

@Kedicik hocam WHQL Driver'da denedim görüntü gelmedi ne yapmalıyım.

Son düzenleme:
Güvenli modda girmeyi dener misin? Bu arada bu işlemleri yapmadan önce DDU ile sildin önceki sürümü, değil mi?

Evet sildim güvenli modda deneyeceğim şimdi.

@Kedicik ekran kartı sürücü algılama başarısız oldu hatasını aldım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…