jackarmis

Başarılı
Herkese mutlu yıllar. 5 yıl önce şöyle bir sistem toplamıştım. Yeni bilgisayar almayı düşünüyorum. Mevcut sistemimi satsam mı yoksa ailemden birine mi versem kararsız kaldım. Ne kadar edeceğine bağlı. Hiçbir fikrim olmadığı için sizlerden yardım almak istedim. Bu sistem ve ekipmanlarım ne kadar eder? Daha önce sarı siteyi hiç kullanmadım ve hiç internetten eşya satmadım. Nasıl ilerler bu işler hiç fikrim yok. Zaman ayırıp yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

• Intel Core i5 9600K
  • MSI MAG Z390M Mortar
  • Corsair 480GB Force serisi MP510 NVMe M.2 SSD (3480 MB Okuma/2000MB yazma)
  • MSI GeForce GTX 1660 Ti Ventus XS 6G OC 6 GB GDDR6
  • Corsair 16 GB (2x8GB) Vengeance siyah DDR4 3200MHz CL16 Dual kit RAM
  • Corsair Carbide serisi Spec-Delta 550W 80Plus RGB fanlı MidT ATX oyuncu kasası
  • Cooler Master Hyper 212 işlemci soğutucu

Sistem haricinde ise: ViewSonic 24" XG2401 144Hz 1ms profesyonel gaming monitör, Logitech G PRO X Superlight kablosuz beyaz mouse ve Corsair K70 RGB MK. 2 Cherry MX red switch mekanik gaming klavyem var. Sistem harici bunlar ne kadar eder? Satmışken hepsini satayım.

Sadece kasayı anakart avantajıyla 15'e bile satarsın ancak bu sistemi parça parça satmak bir tık daha kârlı olur gibi. Ekipman piyasası hakkında pek bilgim yok maalesef.

Sadece kasayı anakart avantajıyla 15'e bile satarsın ancak bu sistemi parça parça satmak bir tık daha kârlı olur gibi. Ekipman piyasası hakkında pek bilgim yok maalesef.
Bunla uğraşacak ne zamanım var, ne yeterince bilgim, ne de isteğim. Ekipman hariç sistemim ne kadar eder acaba bilgin var mı? Ekipman dediğin şey zaten klavye ve mouse. Öncelik bilgisayarın satılması zaten.

Bunla uğraşacak ne zamanım var, ne yeterince bilgim, ne de isteğim. Ekipman hariç sistemim ne kadar eder acaba bilgin var mı? Ekipman dediğin şey zaten klavye ve mouse. Öncelik bilgisayarın satılması zaten.
17 bin lira civarından ilanı koyun, aklınıza yatan ilk teklife verin gitsin.

17 bin lira civarından ilanı koyun, aklınıza yatan ilk teklife verin gitsin.

Piyasadan o kadar uzağım ki sadece kasayı anakart avantajıyla 15'e satarsın dedin ya. Ben onu sadece kasa+anakart 15 sandım xd meğer hepsini söylüyormuşsun. PC düşündüğümden azmış. PC bu kadar ediyorsa monitör+ekipmanlar 5 kuruş bile etmez. Aileden birine verip sevindirmek daha mantıklı geldi. Teşekkür ederim <3

Son düzenleyen: Moderatör:
Piyasadan o kadar uzağım ki sadece kasayı anakart avantajıyla 15'e satarsın dedin ya. Ben onu sadece kasa+anakart 15 sandım xd meğer hepsini söylüyormuşsun. PC düşündüğümden azmış. PC bu kadar ediyorsa monitör+ekipmanlar 5 kuruş bile etmez. Aileden birine verip sevindirmek daha mantıklı geldi. Teşekkür ederim <3
Anakart avantajı derken anakart üst düzey olduğu için anlamında dedim 🙂

Anakart avantajı derken anakart üst düzey olduğu için anlamında dedim 🙂
Anladım. Brom bu monitör mouse klavye falan kaç para eder acaba? Çok hazıra konmak gibi olmasın, piyasayı nasıl öğreneceğimi öğretirsen ben de öğreneyim. Sahibinden falan mı bakıyosunuz fiyatlara? Daha önce hiçbir şey satmadığım için 0 bilgiye sahibim.

14-15 Bin rahat eder hocam. Arkadaşlar tek tek satman konusunda ısrar etmekte haklı, o şekilde de yapabilirsin.

Fakat mouse ve klavyen gayet iyi satma bence, ha elinde başka ekipman varsa o zaman sat.

14-15 bin rahat eder hocam. Arkadaşlar tek tek satman konusunda ısrar etmekte haklı, o şekilde de yapabilirsin.

Fakat mouse ve klavyen gayet iyi satma bence, ha elinde başka ekipman varsa o zaman sat.

İnan öyle bir zamanım yok, tekte kurtulmak isterim. Klavye mouse monitör değiştirmek istiyorum. Bunların piyasasını nereden öğrenebilirim?

Zaten muhtemelen satmayacağım. Ailemden birine veririm. Her şey o kadar yükseldi ki ben yine 30 bin TL eder sanıyordum. Oysaki çok uzun yıllar geçmiş PC'yi alalı, abartmışım. :D

İnan öyle bir zamanım yok, tekte kurtulmak isterim. Klavye mouse monitör değiştirmek istiyorum. Bunların piyasasını nereden öğrenebilirim?

Zaten muhtemelen satmayacağım. Ailemden birine veririm. Her şey o kadar yükseldi ki ben yine 30 bin TL eder sanıyordum. Oysaki çok uzun yıllar geçmiş PC'yi alalı, abartmışım. :D

Sarı siteden bakıp ortalama fiyatına koyabilirsin hemen satılsın istersen ortalamanın biraz altına koyabilirsin.