Selamlar. 10700F işlemci kullanıyorum ve yerine göre 200W çekiyor işlemci. Aşırı ısınıyor stok soğutucu ile. Soğutucu almaya karar verdim. Zalman ZM-T3 kasam var max 150mm yükseklikteki kule tipi soğutucuları destekliyor diye biliyorum. Sıvı soğutucu için yer yok. Bütçe ise farketmşyor çok ama ucuz olsun olabildiğince. Teşekkürler
Thermalright Assassin X 120 Refined Se Argb Black Tl-c12cw-s 4 X 6mm Isı Borulu Intel Uyumlu Hava Soğutucu Fan 120mm en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Gelişmiş ısı borusu teknolojisi ve yüksek yoğunluklu alüminyum kanatları sayesinde ısıyı anında dağıtır, fanlarıyla sessiz ve etkili bir hava soğutma sunar.
Selamlar. 10700F işlemci kullanıyorum ve yerine göre 200W çekiyor işlemci. Aşırı ısınıyor stok soğutucu ile. Soğutucu almaya karar verdim. Zalman ZM-T3 kasam var max 150mm yükseklikteki kule tipi soğutucuları destekliyor diye biliyorum. Sıvı soğutucu için yer yok. Bütçe ise farketmşyor çok ama ucuz olsun olabildiğince. Teşekkürler
Harbiden hocam ya. Normalde 240mm yeri var ama oda ekran kartına çarpar muhtemelen kapak kapanmaz. Bide kapağa sıvı soğutma takmak ne kadar mantıklı o da var. Ama 120mm sıvı takabilirim
Hocam bunun 2 fanlı mı radyatörlüsü mü ne vardı o nasıl? Fiyatını bilmiyorum. Ayrıca idareten yüksekliği denemek maksatlı 700tlye Segotep FZ4i nasıldır?