i7-10700K & GTX 1660 Ti sisteme yükseltme tavsiyesi

Bütçe
30000
10700K'nın neyi eski değil yapma gözünü seveyim. 6 nesil işlemci çıktı o işlemcinin üstüne.
Ekran kartı haricinde çok eski değil demişim değil mi? Çok eski derken ben daha eski nesilleri de kast ettim. Tabii ki 10700K artık eskidi.

Öyle yapabileceğini düşünüyorsan deneyebilirsin ama ilerleyen dönemde yaşayabileceğin stabilite promlemlerine yol açabilir.

Bence ekran kartı alıp geçin. Sistemin genel parça olarak zaten kaliteli şu anda o tarz bir sistemi 30-40k ya alamazsın. 3070 seni 2 yıl idare etse hem yeni işlemciler hem de bütçeyi arttırmak için zamanın olur.

Elimdeki kasayı seviyorum, Power benim için gayet yeterli. Onun dışında depolomalarımı da kullanacağım neden hepsini daha düşük bir fiyattan topluca vereyim ki, zarar ederim.

Hocam seviyorsunuz ama satmak en mantıklıgı gibi görünüyor elindeki sistem dediğim gibi 10k etse (bilmiyorum) 40k bütçen oluyor 40k bütçede 7800XT sistemler var.

Ekran kartı haricinde çok eski değil demişim değil mi? Çok eski derken ben daha eski nesilleri de kast ettim. Tabii ki 10700K artık eskidi.
Tamam 10700K'nın üstüne anakartı falan da değiştirmesi gerek işlemci değişimi için haliyle onu yapmışken DDR5 geçmek daha mantıklı buda ramleri de boşa çıkarır. Ekran kartı da dahil kasa - soğutma ve ssd harici hiçbi parça güncel olmuyorr haliyle.

Hocam seviyorsunuz ama satmak en mantıklıgı gibi görünüyor elindeki sistem dediğim gibi 10k etse (bilmiyorum) 40k bütçen oluyor 40k bütçede 7800XT sistemler var.
7800XT'yi 1080P ortamında kullanmak bana pek mantıklı gelmiyor aklımda uygun bir fiyata RX 6800 ve çok temiz bir kart onu almayı düşünüyorum. Fiyatı da cezbetti.

Aynen öyle. Kusura bakma direkt girdiğim için ama sistemi yükseltebilir de bu da seçenek fakat en mantıklısı dediğiniz gibi olur, satıp yenisini almak veya parçaları satmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…