- CPU: i7-10875H
- GPU: RTX 3060
Benzer konular
- Soru
LoL hariç her oyunu sıkıntısız oynuyorum. LoL'de CPU ve GPU kullanım olarak %30'larda seyrediyor. MUX Switch ile dahili ekran kartını devre dışı vırakıp oynuyorum durum aynı. Oyun başında FPS 160-300, TF'lerde 100-90 FPS arasına düşüyor ancak GPU ve CPU kullanımı yine %30 civarında. GPU'dan 30-40 watt arası güç çekiyor. Önceden böyle bir problemim yoktu, son 1 yıldır durum böyle.
- GPU: RTX 3060.
Arkada client açık olabilir client sıkıntılı olduğu için olabilir. Clienti kapatın hocam istemci üzerinden.LoL hariç her oyunu sıkıntısız oynuyorum. LoL'de CPU ve GPU kullanım olarak %30'larda seyrediyor. MUX switch ile dahili ekran kartını devre dışı vırakıp oynuyorum durum aynı. Oyun başında FPS 160-300, TF'lerde 100-90 FPS arasına düşüyor ancak GPU ve CPU kullanımı yine %30 civarında. GPU'dan 30-40 watt arası güç çekiyor. Önceden böyle bir problemim yoktu, son 1 yıldır durum böyle.
- GPU: RTX 3060
Client kapalı hocam, aklınıza gelebilecek "basit" çözümlerin neredeyse hepsini denedim. Çözümü bambaşka bir yerden çıkacak gibi ama nereden.Arkada client açık olabilir client sıkıntılı olduğu için olabilir. Clienti kapatın hocam istemci üzerinden.
Eki Görüntüle 190318
@IsmailAbi,
Sıcaklık değerleri ideal.