i7-11600H & RTX 3060 sistemde Widows 11 düşük arayüz performansı

TRFX

Başarılı
Makaleler
1
Yer
TURKİYE
Arkadaşlar son zamanlarda muzdarip olduğum bir sorundan bahsedeceğim. Windows 11 genel arayüz performansında mikro takılmalar ve kasmalar yaşıyorum. Ne yaptıysam çözemedim Windows 10'a geri dönmeyi planlıyorum ama ondan önce size de sorayım dedim belki içinizden biri bana bir fikir verebilir. Ek olarak benzer sorunlar yaşayanlar bu konuda fikirlerini belirtebilirler. Cihazın özelliklerine gelecek olursak:

• Excalibur G900(malum arkadaş )
  • i7-11600H
  • Intel UHD Graphics(bazı yerlerdehttps://laptopmedia.com/video-card/intel-uhd-graphics-xe-750-32eu/ şeklinde geçebiliyor)
  • RTX3060M[95w]
  • Windows 11 24H2 Build 26100.4484
  • 512 GB SSD.

İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 ağır arayüze sahip hızlı istiyorsan Windows 10'nun LTSC sürümlere bak 2019 altına inme.

Windows 11 ağır arayüze sahip hızlı istiyorsan Windows 10'nun LTSC sürümlere bak 2019 altına inme.
Düz 10 da gayet hızlı Ben 10 Pro yu kendim debloat ettim gayet hızlı ve akıcı. Arkadaş zaten takılmalardan bahsetmiş bunlar 11 in genel sorunu 10 da kasma takılma yaşamaz.

Düz 10 da gayet hızlı ben 10 Pro'yu kendim debloat ettim gayet hızlı ve akıcı. Arkadaş zaten takılmalardan bahsetmiş bunlar 11'in genel sorunu 10 da kasma takılma yaşamaz.

LTSC yükleseydin keşke güncelleme ile uğraşman var.

İşlerim vardı biraz anca gelebildim. Sonuçta LTSC kurmaya karar verdim teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…