Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

1547

Başarılı
Bu oyunu oynarken boyle oluyor ve GPU frekansi 2460 MHz sabit oluyor, neden?

Son düzenleme:
Çözüm
1705699106462.webp

Sabit 2400 olması normal. Oyun esnasında bu değer değişebilir bu arada.

Kendimi duvarlara vurmak istiyorum ;( @Kedicik hocam sende sen iyi ilgileniyorsun:=)
Herkese yardım etmeye çalışıyorum diyelim. :)
Kapat şunları. Afterburner'ı sil, kapat sistemi gördüğün ne varsa yok et. Gir oyununu oyna. Sistemi oyun oynamak için kullan, incelemek için değil.

Aslında zihinsel rahatlık açısından haklısınız da sorun olup olmadığını merak etmiş, inceledikçe daha da tedirgin olmuş konu sahibi. Verdiği bilgilere bakınca ben de işkillendim ama hiç tecrübem olmadığını belirtmem lazım, neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyorum. Arkadaşların söylediği şeylere güvenmek durumundayım.

Ben de sizinle hemfikirim yoksa, sistemimde sıkıntı varsa da zaman ayırasım gelmiyor. :) İşimi görüyor mu? Görüyor. Ona bakıyorum.

Geri açınca da aynı MHz de oluyor yoksa kapatıp açınca sıfırlıyor mu ayarları. Benim derdim FPS ve garanti.
Çünkü geri açınca eski ayarlar geri gelmiyor. O ayarlar uçtu gitti artık. Eski şeye dönemezsin. FPS'in değişmez ve garantinde sıkıntı olmaz.

Tamamdır hepinizi çok seviyorum.
Bizde seni seviyoruz ama takma bunları kafana. Kendimden biliyorum, böyle şeyleri değil de en ufak bir hata yaptığımda kendimi çok kötü hissediyorum ve unutamıyorum o hatamı. Ayrıca kendinize "çözüm" diyebileceğiniz bir mesajı da çözüm olarak işaretlemeyi unutmayın.

Bizde seni seviyoruz ama takma bunları kafana. Kendimden biliyorum, böyle şeyleri değil de en ufak bir hata yaptığımda kendimi çok kötü hissediyorum ve unutamıyorum o hatamı. Ayrıca kendinize "çözüm" diyebileceğiniz bir mesajı da çözüm olarak işaretlemeyi unutmayın.

Unutmuşum işaretlemek hemen isaretliyorum.

Aslında zihinsel rahatlık açısından haklısınız da sorun olup olmadığını merak etmiş, inceledikçe daha da tedirgin olmuş konu sahibi.
Adam makineyi aldığından beri 98648754958 tane konu açtı normal mi diye. Merakı da geçti bu, iyice kafayı sıyırıyor herif. Delirmenin eşiğinde.

Adam makineyi aldığından beri 98648754958 tane konu açtı normal mi diye. Merakı da geçti bu, iyice kafayı sıyırıyor herif. Delirmenin eşiğinde.

Bu kadar ileri gitmemize gerek yok fikrimce. Arkadaşımız her ne kadar fazla sorgulamış olsa da üslubu düzgün görünüyordu genel olarak, sorularını düzgün soruyordu yoksa siteminizde belki haklı olabilirsiniz. Kaçırdığım istisnalar varsa bilmiyorum.