i7 12700H işlemci anlık 93 derece fırlıyor

ali41243124

Üyecik
Intel i7-12700H kullanıyorum. Termal macun temiz, driver güncel fakat anlık 93 dereceye fırlayıp geri 65 dereceye düşüyor. Bu da sistemi anlık korumaya alıyor, bazen CPU GHz düşüyor. Sorunu nasıl çözerim?

ThrottleStop yükledim fakat bd prochot kilitli durumda.

Bir de not: Ekran kartı o kadar ısınmıyor, sorun işlemcide. Laptoptan anlayan biri yardım etsin.

Deniyorum bu arada PC resetlemem gerekiyor mu?

2.30 GHz üstüne çıkmaması önemli. Üstüne çıkıyor mu?

Hayır.

2.06 üstü çıktığını henüz görmedim Roblox'da deniyorum, ağır oyun açmadım.

İşlemci sıcaklığı şu anlık 60 derece gözlemleniyor ama 2-3 gün test etmeden tam işe yaradı diyemem, yine de şimdiden sağ ol.

Mutlaka dönüş yapmanı bekliyorum. Unutma, 12. Nesil H serisi Intel işlemcinin alev gibi çalışması çok doğal.

Mutlaka dönüş yapmanı bekliyorum. Unutma, 12. Nesil H serisi Intel işlemcinin alev gibi çalışması çok doğal.

Vallahi bilmiyorum ilk 2 sene de jet gibiydi bir türlü ısınmıyordu.

Az önce Project Zomboid adlı oyunda denedim sıcaklık normal durumda fakat performans hafif düşmüş. Ayrıca Monster'in Control paneldeki Turbo modu kullanmalı mıyım? Tam performans için.

Ayrıca Monster'in Control paneldeki Turbo modu kullanmalı mıyım? Tam performans için.
Ben onu en son Monster cihazımda denediğimde cihaz kapanmaya başlamıştı. :/ Ama denenebilir. Oynadığınız oyun işlemci gücünden besleniyorsa bu ayardan sonra performansı düşmesi normaldir.

Ben onu en son Monster cihazımda denediğimde cihaz kapanmaya başlamıştı. :/ Ama denenebilir. Oynadığınız oyun işlemci gücünden besleniyorsa bu ayardan sonra performansı düşmesi normaldir.

Anladım yardımlar için teşekkürler sürekli temp CPU açık bırakıyorum ünlem alırsam tekrar yazarım yardım etmek istersen söyleyebilirsin.

Anlık çıkması önemli değil önemli olan orada kalmaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…