Geçen benzer bir işlemciye sahip üyeye yardım ederken, bu işlemcilerde yaşanan sorunlar ile ilgili bir sürü yabancı makale okudum. Ayrıca güncel oynadığım UE oyunlarında da, sürekli stutter ve çökme sorunları yaşayanlar Intel işlemci kullananlar oluyor. Halen bu sorunları çözememişler gibi duruyor.
Delta Force çıktığından beri oynuyorum. Ryzen 7 5700X ve 4060 var. İnsanların bahsettiği FPS düşmelerini yaşamadım. FPS kusursuz değil ama düşme yaşanınca öyle göze batacak bir takılma yaşamıyorum. Sadece oranlar değişiyor. Benzer konulara da göz attım, sorunu en çok Intel işlemci veya AMD ekran kartı olanlar yaşıyor. Elbette AMD işlemci ve NVIDIA'i ekran kartlarında da yaşayanlar var. Oyun kusursuz değil yani.
Can anybody help me to figure out what is wrong? If it is a known issue, I get it, I will wait for patches. Basically, I have the game maxed out , running 120 FPS locked without an issue however game stutters a lot , when running around and looking in different directions , the game starts...