i7-3630QM & GT 650M ile yayın yapılabilir mi?

wolfxxx37

Çalışkan
PC o kadar iyi değil ama yayın yapmak istiyorum nasıl yapabilirim? Ethernet olmadan.
Sistemim:
  • İşlemci: Intel(R) Core(tm) i7-3630QM CPU @ 2.40GHz 2.40 GHz.
  • RAM 16,0 GB.
  • Grafik kartı NVIDIA GeForce GT 650M.
  • Windows 10.
  • Download:51.22 Mbps.
  • Upload:9.82Mbps

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun yayini yapamazsin dogal olarak ama FHD'ye kadar yayin yaparken sorun cikacagini sanmam. 4K icin sistem ve upload yetmez. Bir de kamera ve mikrofon lazim. Notebooklarin kendi kameralari ve mikrofonlari cok yetersiz. Kendi kamerasini kullanacaksan cok iyi isiklandirma gerekli.

FHD nedir bide yotube video çekebilir miyim.

Yayin cozunurlugun 1080p'den fazla olmaz. 4K cozunurlukte yayin yapamazsin. Ekran karsisinda oturup konusmaya yeter, Youtube yayinlari acarsin yani.
Anlayamadığım bir nokta var ben oyun videosu ve yayını yapmak istiyorum yapabilir miyim yani.

Oyun yayını için ekran kartın yetmez durumu söz konusu, fakat irl falan yapacaksan bir yere kadar taşıyacak donanımdır diye düşünüyorum...

Peki video çekebilir miyim.
Videoyla, yayın arasındaki tek fark araya upload işlemi giriyor diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltirsiniz forum ahalisi, kısaca oyun videoları çekerken, düşük donanım isteyen oyunların videosunu çekebilirsin, yoksa radikal fps sorunları yaşarsın.

Bu kadar eski bir karttan zaten nvenc desteği beklemiyordum ama yine de aydınlatma açısından atmak istedim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…