Makaleler
3
Yer
Avcılar/İstanbul
Öncelikle lütfen bana bu sistem eski demeyin, sistemde hala birçok oyunu rahatlıkla oynuyorum. Sistemim özellikle YouTube'da yavaş kalıyor. Arayüzde de bazen donmalar yaşanıyor ancak kasmak gibi değil, geç geliyor. Önerdiğiniz bir ayar veya format için ISO dosyası var mı? Veya playbook da olabilir, güvenliliği önemli değil.

Sistemimde:
  • Asus H61M-K anakart,
  • i7 3770S CPU,
  • GTX 1060 6 GB GPU,
  • 16 GB 8x2 GB DDR3 RAM,
  • Cooler Master RS-500 PSU,
  • Gigabyte 240 GB SATA 3 SSD,
  • 2x500 GB HDD (Biri 2.5 ve 5200 RPM, diğeri 3.5 ve 7200 RPM),
  • Ve Dark Raider kasa kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
AtlasOS öneririm kullanıyorum ama çok sade bazı özellikler yok bazı Windows özelliklerini yaparken sorun yaşıyorsunuz, örneğin Windows Update, disk bölmek, Microsoft Store, Windows güvenliği bazı kişiselleştirme ayarları da kapalı oluyor. Eğer sorun değilse öneririm.

ReviOS'da kullanabilirsiniz hiç kullanmadım ama önerenler vardı, bende format atacağım zaman ReviOS'a geçmeyi düşünüyorum güncel olarak AtlasOS kullanmaktayım.

Hocam gördüğüme göre sisteminiz eski ama güçlü yavaş olması normal değil. Tam virüs taraması yapın tarayıcıları sıfırlayın en kötü Windows SSD'ye kurulu değilse Windows'a kurun.

AtlasOS öneririm kullanıyorum ama çok sade bazı özellikler yok bazı Windows özelliklerini yaparken sorun yaşıyorsunuz, örneğin Windows Update, disk bölmek, Microsoft Store, Windows güvenliği bazı kişiselleştirme ayarları da kapalı oluyor. Eğer sorun değilse öneririm.

ReviOS'da kullanabilirsiniz hiç kullanmadım ama önerenler vardı, bende format atacağım zaman ReviOS'a geçmeyi düşünüyorum güncel olarak AtlasOS kullanmaktayım.

Hocam ReviOS geçmeyin AtlasOS daha iyi, eski bilgisayarımda var. AtlasOS deneyeceğim teşekkürler.

Hocam gördüğüme göre sisteminiz eski ama güçlü yavaş olması normal değil. Tam virüs taraması yapın tarayıcıları sıfırlayın en kötü Windows SSD'ye kurulu değilse Windows'a kurun.
Virüs taraması yaptım sorun yok, SSD'de. Sınavlardan sonra format deneyeceğim.