Son düzenleme:
Ben 1080p AA açık tevsiye ederim, fanlar hangi devirde ve sıcaklık ne olacak, ayrıca 3 dakika değil bence 10 dakika 1080p AA açık stabil çalıştığını görmek lazım.

Kötü mü, soruna yanıt olarak bu haliyle iyi değil.

Ben 1080p AA açık tevsiye ederim, fanlar hangi devirde ve sıcaklık ne olacak, ayrıca 3 dakika değil bence 10 dakika 1080p AA açık stabil çalıştığını görmek lazım.

Kötü mü, soruna yanıt olarak bu haliyle iyi değil.
10 dakikalık test sonucunda kaç derece olursa almalıyım? Ayrıca arkadaş güç kaynağı kötü diyor?

@tahta inst verir misiniz detaylı konuşalım bu akşam almaya gidebiliriz bütçemiz fazla olmadığı için kötü bilgisayar almayalım diyorum babama babam alacak monitörde götürebilirim. Test için

Son düzenleme:
10 dakikalık test sonucunda kaç derece olursa almalıyım? Ayrıca arkadaş güç kaynağı kötü diyor?

@tahta inst verir misiniz detaylı konuşalım bu akşam almaya gidebiliriz bütçemiz fazla olmadığı için kötü bilgisayar almayalım diyorum babama babam alacak monitörde götürebilirim. Test için.

Kusurabakma yeni gördüm, naptınız bilmiyorum ama 10 dakika en azından hata vermeden tamamlayabilmesi ilk oluru sonra hangi fan devrinde kaç dereceleri gördü buradan da bir değerlendirme çıkabilir.

PSU için marka model kaç watt bunu öğrenebilirsen yazarsın bizlere.

Kusurabakma yeni gördüm, naptınız bilmiyorum ama 10 dakika en azından hata vermeden tamamlayabilmesi ilk oluru sonra hangi fan devrinde kaç dereceleri gördü buradan da bir değerlendirme çıkabilir.

PSU için marka model kaç watt bunu öğrenebilirsen yazarsın bizlere.
Merhaba bu sistemi galiba almayacağız, Bir forum 5 yıl önce yaptığı sistemi ikinci elde buldum sistem güzel kasa falan psu Amd wraith max soğutucu da var kral v4 diye geçiyor 8 aydır oynanmamış kasanın camı yansıyor bile

MSI B450M Pro M2
AMD Ryzen 5 1600
Wraith Max RGB
CORSAIR Vengeanche LPX 8X2: 16GB 3000 MHz CL 16
MSI RX 580 8GB Armor OC
TOSHIBA OCZ 480 GB TR 200
Thermaltake V200 TG 600W 80+ RGB Edition
Acer 24 inç 75HZ

Monitörde veriyor

Merhaba bu sistemi galiba almayacağız, bir forum 5 yıl önce yaptığı sistemi ikinci elde buldum sistem güzel kasa falan PSU AMD Wraith Max soğutucu da var kral V4 diye geçiyor 8 aydır oynanmamış kasanın camı yansıyor bile.

MSI B450M Pro M.2
AMD Ryzen 5 1600.
Wraith Max RGB
Corsair vengeanche LPX 8x2: 16 GB 3000 MHz CL 16.
MSI RX 580 8 GB Armor OC.
Toshiba OCZ 480 GB TR 200
Thermaltake V200 tg 600W 80+ RGB Edition.
Acer 24 inç 75Hz

Monitörde veriyor.

Hem AM4 sistem 5600 takabilirsin ileride. AMD Wraith soğutucu iş görür. PSU fena değil iyi, ekran kartıda sağlıklıysa güzel sistem.