Ben 1080p AA açık tevsiye ederim, fanlar hangi devirde ve sıcaklık ne olacak, ayrıca 3 dakika değil bence 10 dakika 1080p AA açık stabil çalıştığını görmek lazım.
Kötü mü, soruna yanıt olarak bu haliyle iyi değil.
Ben 1080p AA açık tevsiye ederim, fanlar hangi devirde ve sıcaklık ne olacak, ayrıca 3 dakika değil bence 10 dakika 1080p AA açık stabil çalıştığını görmek lazım.
Kötü mü, soruna yanıt olarak bu haliyle iyi değil.
10 dakikalık test sonucunda kaç derece olursa almalıyım? Ayrıca arkadaş güç kaynağı kötü diyor?
@tahta inst verir misiniz detaylı konuşalım bu akşam almaya gidebiliriz bütçemiz fazla olmadığı için kötü bilgisayar almayalım diyorum babama babam alacak monitörde götürebilirim. Test için
10 dakikalık test sonucunda kaç derece olursa almalıyım? Ayrıca arkadaş güç kaynağı kötü diyor?
@tahta inst verir misiniz detaylı konuşalım bu akşam almaya gidebiliriz bütçemiz fazla olmadığı için kötü bilgisayar almayalım diyorum babama babam alacak monitörde götürebilirim. Test için.
Kusurabakma yeni gördüm, naptınız bilmiyorum ama 10 dakika en azından hata vermeden tamamlayabilmesi ilk oluru sonra hangi fan devrinde kaç dereceleri gördü buradan da bir değerlendirme çıkabilir.
PSU için marka model kaç watt bunu öğrenebilirsen yazarsın bizlere.
Kusurabakma yeni gördüm, naptınız bilmiyorum ama 10 dakika en azından hata vermeden tamamlayabilmesi ilk oluru sonra hangi fan devrinde kaç dereceleri gördü buradan da bir değerlendirme çıkabilir.
PSU için marka model kaç watt bunu öğrenebilirsen yazarsın bizlere.
Merhaba bu sistemi galiba almayacağız, Bir forum 5 yıl önce yaptığı sistemi ikinci elde buldum sistem güzel kasa falan psu Amd wraith max soğutucu da var kral v4 diye geçiyor 8 aydır oynanmamış kasanın camı yansıyor bile
Merhaba bu sistemi galiba almayacağız, bir forum 5 yıl önce yaptığı sistemi ikinci elde buldum sistem güzel kasa falan PSU AMD Wraith Max soğutucu da var kral V4 diye geçiyor 8 aydır oynanmamış kasanın camı yansıyor bile.