DDR3 4 GB RAM, i5 işlemcili, HD 6570 ve 1 TB HDD bileşenli bir sistemim var. Rekabetçi ve bir nebze eski oyunlar için update düşünüyorum. Sizce başlıktaki ikili nasıl gider?
i7 4790K ne kadara alıyorsunuz? Parasını hak eden bir işlemci değil güncel piyasasına göre. RTX 3050 aynı şekilde. RAM yükseltme şart. Yani komple satıp AM4 geçsen daha iyi olur.
i7 4790K ne kadara alıyorsunuz? Parasını hak eden bir işlemci değil güncel piyasasına göre. RTX 3050 aynı şekilde. RAM yükseltme şart. Yani komple satıp AM4 geçsen daha iyi olur.
3050 yerine 1660 Super/Ti bakabilirsin. Daha ucuz ve biraz daha performanslı olacaktır. 3050 parasına 2060 Super var güç kaynağını değiştireceksen. Güç kaynağın çöpse bile 1660S kullanabilirsin bu arada, onunda güç tüketimi düşük sata to 8Pin adaptör alsan sorunsuz çalışır.
İ7 4. Nesil beklentine göre halen iş yapacak bir işlemci, yalnız muhtemelen z serisi bir anakartın yok bu yüzden K serisi almana da gerek yok 4790/4770'e bakabilirsin.
Son olarak tekil olarak almak yerine set olarak bir şeyler bulsan parçaları uyguna getirme şansın artar intel ddr 4 setlere bakabilirsin aynı şekilde am4 setlere.
3050 yerine ben 2060 alırdım o karta para vermek bana mantıklı gelmiyor. İşlemci olarak üstteki arkadaşın attığı gibi bir 1600 tercih edilebilir bütçe olduğu zaman da 3600'e yükseltme yapabilirsin.
Bütçen ne kadar?
3050 yerine ben 2060 alırdım o karta para vermek bana mantıklı gelmiyor. İşlemci olarak üstteki arkadaşın attığı gibi bir 1600 tercih edilebilir bütçe olduğu zaman da 3600'e yükseltme yapabilirsin.
Bütçen ne kadar?