PasPas

Becerikli
Arkadaşlar, elimde 2016'dan kalma Zalman kasalı işlemci ve anakart var. Satmak istiyorum. Z serisi anakart MSI modeli tam hatırlamıyorum. Size kaç lira eder?

Son düzenleme:
7 bin civarı olur mu mesela? Zalman kasa da var.
Mümkün değil, o fiyatlara 5600x ve eli yüzü düzgün bir AM4 anakart alınabiliyor. Kasan pek para etmez diye düşünüyorum.

Kasa+Anakart+CPU olmaz, satılmaz.

Üst seviye bir anakartın olsaydı belki edebilirdi.

O yaşta bir sistem alacaksam X79 dizerdim. 3K+2K gibi bir fiyata 10. nesil mobil i7 gücünde sistem CPU+MB toplanabiliyor.
3 bine 3930k 16 ram ASUS Rampage IV Formula kule tipli set sattım 1 hafta önce.

Mümkün değil, o fiyatlara 5600x ve eli yüzü düzgün bir AM4 anakart alınabiliyor. Kasan pek para etmez diye düşünüyorum.

3 bine 3930k 16 ram ASUS Rampage IV Formula kule tipli set sattım 1 hafta önce.

Z170'ın en iyi, en üst anakartı olursa diye dedim o fiyatı. X58'lere 5 bin isteyenler var sonucta, amaç performans değilde eski amiral anakartların tadı olunca aynı fiyata çok daha bir sistem toplanabilse bile veriliyor bu anakartlara bu paralar:D

Bayağı ucuza vermişsiniz hocam, X79SaberTooth+3920k için 3.500 istiyorlar. E52660V3 için 1k.

Z170'ın en iyi, en üst anakartı olursa diye dedim o fiyatı. X58'lere 5 bin isteyenler var sonucta, amaç performans değilde eski amiral anakartların tadı olunca aynı fiyata çok daha bir sistem toplanabilse bile veriliyor bu anakartlara bu paralar:D

Bayağı ucuza vermişsiniz hocam, X79SaberTooth+3920k için 3.500 istiyorlar. E52660V3 için 1k.
Valla Rampage 3 Black Edition ve 990X işlemciyi 5 bin liraya verdim. Uçuk kaçık para isteyenler köylü kafasındaki yobazlardan ibaret. 6 tane bellek yuvası var üfff çeken tipler.

Valla Rampage 3 Black Edition ve 990X işlemciyi 5 bin liraya verdim. Uçuk kaçık para isteyenler köylü kafasındaki yobazlardan ibaret. 6 tane bellek yuvası var üfff çeken tipler.
Kesinlikle.

İşin gerçeği bu cihazların piyasasının yurtdışındaki gibi 1k civarı olması lazım. Adamlar eski gözüyle bakıp geçiyor, üf CF chipsetli vs. diye bir dusunceye girmiyor. Mesela XZ2 Compact buldum bg'de. 130 leva yani 2500 civarı. Burada olsa vay ender vay kaliteli diye minimum 6-7 çekerlerdi. 7 Senelik telefon sonuçta diye bakıyor adamlar.