Makaleler
1
Yer
İstanbul
Selam;

Şu an mevcut olan sistemimi satıp üstüne biraz koyup hazır güzel bir sistem almaya karar verdim; Aslında kullanmakta olduğum işlemci zamanın en iyi işlemcilerinden biriydi. İlk zamanlarda hazır olarak almıştım. Ekran kartı macun bakımı ve diğer genel bakımları 1 ay önce yapıldı. FurMark ilk 10-15 testinde sıcaklık değerleri ortalama CPU 70 75 derece işlemci ile tam yükte 60 65 derecelerde seyrediyor. Oyunlarda kart, 80 dereceyi geçmiyor, kart 6 yıllık bir kart doğal olarak kutusu ve faturası mevcut değil. Bu zamana kadar sistemde bir ton oyun oynandı. Sistemde hiçbir şekilde mining vs yapılmadı. Biraz eski bir sistem ama bu zamana kadar bir ton oyun oynattı, hiç üzmedi.

Kasa Modeli: İn Winn 303 Asus Edition

Örnek;

Battlefield 6
Battlefield V
Forza Horizon 5
ETS 2

Gibi oyunlar rahat akıcı bir biçimde oynatıyor.

Ekran Alıntısı.webp

Ekran Alıntısı.webp

Teşekkürler hocam, biraz daha zorlarsam belki o zaman 15.000 TL'den başlatabilirim.
Zaten işlemcisi ve soketi eski olmasa hakkı 14-15 bin TL civarı. Ama eski maalesef o yüzden.

Tabi "İ7 işlemci GTX1660 Ti ekran kartı müq sistem canavar" diye pazarlayıp satmayı düşünürseniz sizin kararınız. İlla ki bilgisiz biri almak ister işlemciye sadece i7 diyince. Etik kısmı başka bir videonun konusu. :D

Zaten işlemcisi ve soketi eski olmasa hakkı 14-15 bin TL civarı. Ama eski maalesef o yüzden.

Tabii "i7 işlemci GTX1660 Ti ekran kartı mükemmel sistem canavar" diye pazarlayıp satmayı düşünürseniz sizin kararınız. İllaki bilgisiz biri almak ister işlemciye sadece i7 deyince. Etik kısmı başka bir videonun konusu. :D

Yok hocam neyse o. Diğerler insanlar gibi değilim. 13K ise 13K yükseltmeye gerek yok. Fiyatı neyse o.

Çok ilginç fiyat biçiyorsun hocam, 5600X 1060 sisteme 10K deyip bu ölüye 13K demen tuhaf oldu. Ayrı ayrı satarsanız daha çok getirisi olur hocam. Yani toptan satacaksanız, bence 10K geçmemeli ama GT 730/R7 200 sistemler 10K üzeri satıldığı dönemdeyiz. 12-14 de keyfine bakın derim.

Selam;

Şu an mevcut olan sistemimi satıp üstüne biraz koyup hazır güzel bir sistem almaya karar verdim; Aslında kullanmakta olduğum işlemci zamanın en iyi işlemcilerinden biriydi. İlk zamanlarda hazır olarak almıştım. Ekran kartı macun bakımı ve diğer genel bakımları 1 ay önce yapıldı. FurMark ilk 10-15 testinde sıcaklık değerleri ortalama CPU 70 75 derece işlemci ile tam yükte 60 65 derecelerde seyrediyor. Oyunlarda kart, 80 dereceyi geçmiyor, kart 6 yıllık bir kart doğal olarak kutusu ve faturası mevcut değil. Bu zamana kadar sistemde bir ton oyun oynandı. Sistemde hiçbir şekilde mining vs yapılmadı. Biraz eski bir sistem ama bu zamana kadar bir ton oyun oynattı, hiç üzmedi.

Kasa Modeli: İn Winn 303 Asus Edition

Örnek;

Battlefield 6
Battlefield V
Forza Horizon 5
ETS 2

Gibi oyunlar rahat akıcı bir biçimde oynatıyor.

Eki Görüntüle 240065

Eki Görüntüle 240064
Sisteminizin bütün parçalarının marka modelini yazın. Mesela SSD'nin hızından ömründen içindeki çipten tut da RAM'in gecikmesinden modeline kadar fiyatı oynar.