Rehber i7-9750H Undervolt Ayarları Nasıl Olmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NightWist
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    undervolt
Acer Predator Triton 300. Bu cihazdan sonra Acer’le yollarımı ayırdım zaten. Mac’e geçtim. UV falan hiiiç gerek yok, 30 derecenin üstüne çıkmıyor aslanım, telefon gibi
Acer'in alınmaması gereken cihazlarından

Triton 300, Aspire Gaming, Aspire V15, Nitro V15 alınmaz. Nitro 5 veya 16 kullanınca anlayacaksın Acer kalitesini

Zaten genel olarak 2020 öncesi gaming Acer cihaz alınmaz.

@dewberry Acer bana hitap etmiyor ya. Tasarıma çok önem veriyorum, bakınca gözüme hoş gelmeyince açasım gelmiyor Gaming tarafına geçecek olsam ROG Zephyrus, MSI Stealth dışında modeller almayı çok düşünmüyorum açıkcası. Şu anda zaten GPU ihtiyacımı Google'a para yağdırarak gideriyorum Colab'den Geçen 20GB VRAM gidiyordu. RTX 4090 bile kesmez. Anca Apple Silicon o da tümleşik bellek sisteminden dolayı olur.

Zephyrus Triton 300'den daha rezil Zevkler ve renkler

Zephyrus Triton 300'den daha rezil Zevkler ve renkler
Aman aman performansa ihtiyacım yok, oynadığım 2 oyun var: R6 ve Mass Effect. Bunlar dışında çerezlik oyunları Mac bile açıyor. Güzel gözüksün, ince ve hafif olsun, pili uzun gitsin. Dediğim gibi, CPU ihtiyacıma M2 8 çiğdem bile yetiyor, GPU ihtiyacıma RTX 4090 bile yetmiyor bazen

Eline sağlık. Ben de 10500H ile -120 cache, -250 core şeklinde kullanıyorum Core'un daha gideri var sanırım da zorlamaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…