İnternet üzerinden maç izlemek için belirli bir siteye giriyorum, siteye girdikten 3-4 dakika sonra sistem mavi ekran veriyor. Sistem yeniden başladıktan sonra aynı sitede tekrar mavi ekran verdi, bilgisayarı yeni topladım ve yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. İlk defa başıma böyle bir şey geldi, bunun sebebi ne olabilir?
İnternet üzerinden maç izlemek için belirli bir siteye giriyorum, siteye girdikten 3-4 dk sonra sistem mavi ekran veriyor. Sistem yeniden başladıktan sonra aynı sitede tekrar mavi ekran verdi, bilgisayarı yeni topladım ve yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. İlk defa başıma böyle bir şey geldi, bunun sebebi ne olabilir?
Bu işlemciler bozuk üretim. Son 1 aydır işlemci sorunlarından haberiniz yok galiba. Bir şey yapmasan da bozuluyor. Bozuk üretim. Biraz araştırın zaten göreceksiniz. Siz yine de BIOS güncellemesi varsa onu yapın veya 1-2 haftaya gelir gelince yapın. Düzelebilir. Mikro kod güncellemesi gelecek işlemciye.
Bu işlemciler bozuk üretim. Son 1 aydır pek haberlerden haberin yok galiba. Bir şey yapmasan da bozuluyor. Bozuk üretim. Biraz araştırın zaten göreceksiniz. Siz yine de BIOS güncellemesi varsa onu yapın veya 1-2 haftaya gelir gelince yapın. Düzelebilir. Mikro kod güncellemesi gelecek işlemciye.