i9 13900KF için Lian Li Galahad II Trinity Performance sıvı soğutucu alınır mı?

Supermenokann

Gelişen
Yukarıdaki belirtmiş olduğu üzere sıvı soğutmayı alacağım ve i9 13900 KF ile kullanacağım. Kasa ise Cooler Master masterframe 600 kasasını kullanıyorum. 420mm bile destekliyor özelliğinde öyle yazılmış sözüm ona her neyse. Fotoğrafını da koyacağım kasanın, sizce bu şekilde işlemcimi soğutabilir miyim yoksa illa Artics Liquid Freezer 420mm mi almam gerekiyor? Yaptığım sadece oyun oynamak başka hiçbir şey değil, AAA oyunlar yani.

@Supermenokann, alınır. Trinity hafife alınamayacak kadar iyi.

Fiyatı 6.000 TL iken daha albeniliydi açıkçası. Bunun yerine hydroshift II LCD-C 360TL daha mantıklı olur aslında.

@Supermenokann

Nden hydroshift daha mı iyi soğutur i9 13900 KF yi Trinity'ye göre.

Teknobiyotik D bunu buldum bu nasıl alınır mı? İşlemcimi çok rahat soğutur mu oyunlarda yük altında.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-12-29 213208.webp
    249,7 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
@Supermenokann, denk sayılırlar. Trinity biraz daha önde. TL'in bi' görünüşü var tabii.
İkiside üzmez.

@Supermenokann, soğutması iyi fakat bir o kadar gürültülü. Yük altında size varlığını hissettirir.
Şahsen TL veya Trinity arasından hoşuma gideni alır geçerdim.

En iyi soğutması için Arctic 420 mi Lian Li Trinity 360 mı yoksa hydroshift 360 mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…