v410

Uzman
Sogutucu sanki calismiyormus gibi islemci sicakligi hep yukarilarda. Bayağıdır termal macun degistirmiyordum onunla alakalidir diye dusundum. Kaliteli termal macun tavsiyesinde bulunur musunuz?

MX-6 fiyat performans diye geçiyor, ben Thermal Grizzly Kryonaut öneririm ama MX-6 4gr 350TL, Kryonaut 1gr 430TL.

Karar sizin ama daha iyi bilen birileri illaki vardır hemen karar vermeyin.

Sogutucu sanki calismiyormus gibi islemci sicakligi hep yukarilarda. Bayağıdır termal macun degistirmiyordum onunla alakalidir diye dusundum. Kaliteli termal macun tavsiyesinde bulunur musunuz?

MX-6 en iyi şu an benim için ben Zalman stc-8 kullanıyorum 940MX+ Extreme OC FurMark testinde Max 71°c gördüm i5-7200U'da 69°c OCCT'de Max önceden 95°c olabiliyordu.

@v410 yanlış sürmediniz değil mi? İletkenliği de yüksek bir macun, ben 5600 ve 12700F de MX-4 kullanıyordum Kryonaut geçtiğim zaman 10-15 derece düşürmüştü, şansınızı Thermalright TF7 de ya da MX-6 da deneyin ama tavsiyem Thermalright olacak, daha iletken ve bence marka olarak Thermalright daha güvenilir.

@v410 yanlış sürmediniz değil mi? İletkenliği de yüksek bir macun, ben 5600 ve 12700F de MX-4 kullanıyordum Kryonaut geçtiğim zaman 10-15 derece düşürmüştü, şansınızı Thermalright TF7 de ya da MX-6 da deneyin ama tavsiyem Thermalright olacak, daha iletken ve bence marka olarak Thermalright daha güvenilir.

Sürme konusunda herhangi bir hata yapabileceğimi zannetmiyorum çünkü dünyanın en basit şeylerinden birisi. Emin olabilmek adına video falan da izlemiştim sürerken ama herhangi bir fark olmamıştı. Bakayım başka öneri gelmezse TF7, MX-6; ikisini de alıp deneyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@v410 Kryonaut katı bir yapıya sahip eğer taktıktan sonra boşluk kalmışsa bunun olması çok normal, kule tipini takarken 2-3 kez çıkarıp boşluk kalmış mı diye baktığım bile oldu o kadar diyeyim.

Şu an F/P oranı en yüksek macun TF9, bulamazsanız TF8 alınır.

MX ve TG serisi macunların modası geçeli çok oldu, artık daha iyi macunlar var.