Kullanırken yük altında felan sistemini takip et. Arkadaşların dediği gibi çıkarsa undervolt yaparsın. Bunla ilgili çok fazla kaynak var. Ufak ufak girişirsin. Biostan işlemciyle ilgili ekstra boost veya tam tersi eco mode lar felan varsa onlara da bir bak araştır.
Kullanırken yük altında falan sistemini takip et. Arkadaşların dediği gibi çıkarsa undervolt yaparsın. Bununla ilgili çok fazla kaynak var. Ufak ufak girişirsin. BIOS'tan işlemciyle ilgili ekstra Boost veya tam tersi eco modelar falan varsa onlara da bir bak araştır.
Aldığım kişi vatan bilgisayarda çalışıyormuş Valorant oynuyorum genelde 700FPS filan görüyor oyun içi bilemedim aldığıma pişman oldum olacağım o derece.
Hocam sen o düşük bu düşük kısmını boş ver. Zaten sistemi almışın. Eğer kafanda soru işareti olacaksa ve dert edeceksen bunu almadan önce sorman lazımdı. Sistem hayırlı olsun. Oynadığın oyunlarda performans değerlerini takip et. Arkadaşların dediklerini dikkate alman lazım. Valorant da olsa ateş ve su da olsa uygun değerlerde takılmaya çalış. Belirtilen değerleri özellikle takip et. Undervolt mevzusunu da yaparsın korkutma gözünü.