M3ric
Uzman
O zaman 750W PSU'yu mantar gibi patlatir bu sistem.

O zaman 750W PSU'yu mantar gibi patlatir bu sistem.
Fiyatina gore iyi bir sistem bence ancak islemci dokum soba maalesef. Undervolt yapin mumkunse.
Fiyatina gore iyi bir sistem bence ancak islemci dokum soba maalesef. Undervolt yapin mumkunse.
İşlemci soba nedir?
Sıcaklık için sıvı soğutma yeterli değil mi?
Hiçbir bilgim yok daha yeni aldım hikayeli oyun ve Valorant oynayacağım bir şey olur mu ki?
Nasıl yapacağımı bilmiyorum kasa da 7 fan ekran karti 3 fan sıvı soğutmada 3 fan var yeterli değilmi sizceCayir cayir yanan bir islemci demek yani. Undervolt ile bir nebze dizginlersiniz cok sorun olmaz.
Kral napacam boku yedim aldık bi kere oynayamazmiyim rgbleri filan kapatıpO zaman 750W PSU'yu mantar gibi patlatir bu sistem.![]()
Kullanırken yük altında felan sistemini takip et. Arkadaşların dediği gibi çıkarsa undervolt yaparsın. Bunla ilgili çok fazla kaynak var. Ufak ufak girişirsin. Biostan işlemciyle ilgili ekstra boost veya tam tersi eco mode lar felan varsa onlara da bir bak araştır.Nasıl yapacağımı bilmiyorum kasa da 7 fan ekran karti 3 fan sıvı soğutmada 3 fan var yeterli değilmi sizce
Kral napacam boku yedim aldık bi kere oynayamazmiyim rgbleri filan kapatıp
Tek kelimeyle dengesiz bir sistem. Oyun için o işlemci ile ekran kartı kombinasyonu kimin işi mesela?
Kullanırken yük altında falan sistemini takip et. Arkadaşların dediği gibi çıkarsa undervolt yaparsın. Bununla ilgili çok fazla kaynak var. Ufak ufak girişirsin. BIOS'tan işlemciyle ilgili ekstra Boost veya tam tersi eco modelar falan varsa onlara da bir bak araştır.
Tek kelimeyle dengesiz bir sistem. Oyun için o işlemci ile ekran kartı kombinasyonu kimin işi mesela?
Ben
Aldığım kişi vatan bilgisayarda çalışıyormuş valorant oynuyorum genelde 700fps filan görüyor oyun içi bilemedim aldığıma pişman oldum olacam o derece
Sormadan aldınız, aldıktan sonra hiçbir şekilde çözemeyeceğimiz halde soruyorsunuz.
O işlemci undervolt olmadan soğutucuların tillahı ile bile soğutulamaz, harcadığı voltaj elektrik faturasına bile yansıyor.
O ekran kartı da işlemciye kıyasla düşük işlemci düşürüp ekran kartı yükseltmek gerekirdi.
Dostum ben yayıncı değilim saatlerce bilgisayar başında da oturmuyorum günde 3 saat maximum oda beni idare etmez mi diyosun