i9-14900K & RX 9070 XT'li sistem nasıldır?

Bütçe
55.000 TL
Fiyatina gore iyi bir sistem bence ancak islemci dokum soba maalesef. Undervolt yapin mumkunse.

İşlemci soba nedir?

Sıcaklık için sıvı soğutma yeterli değil mi?

Fiyatina gore iyi bir sistem bence ancak islemci dokum soba maalesef. Undervolt yapin mumkunse.

Hiçbir bilgim yok daha yeni aldım hikayeli oyun ve Valorant oynayacağım bir şey olur mu ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Nasıl yapacağımı bilmiyorum kasa da 7 fan ekran karti 3 fan sıvı soğutmada 3 fan var yeterli değilmi sizce

Kral napacam boku yedim aldık bi kere oynayamazmiyim rgbleri filan kapatıp
Kullanırken yük altında felan sistemini takip et. Arkadaşların dediği gibi çıkarsa undervolt yaparsın. Bunla ilgili çok fazla kaynak var. Ufak ufak girişirsin. Biostan işlemciyle ilgili ekstra boost veya tam tersi eco mode lar felan varsa onlara da bir bak araştır.

Tek kelimeyle dengesiz bir sistem. Oyun için o işlemci ile ekran kartı kombinasyonu kimin işi mesela?

Benim.

Kullanırken yük altında falan sistemini takip et. Arkadaşların dediği gibi çıkarsa undervolt yaparsın. Bununla ilgili çok fazla kaynak var. Ufak ufak girişirsin. BIOS'tan işlemciyle ilgili ekstra Boost veya tam tersi eco modelar falan varsa onlara da bir bak araştır.

Aldığım kişi vatan bilgisayarda çalışıyormuş Valorant oynuyorum genelde 700FPS filan görüyor oyun içi bilemedim aldığıma pişman oldum olacağım o derece.

Tek kelimeyle dengesiz bir sistem. Oyun için o işlemci ile ekran kartı kombinasyonu kimin işi mesela?

Vallahi ben başkasından aldım sistemi bu şekilde dizmiş uygun geldi bayağı ondan dolayı da almak istedim.

Ben

Aldığım kişi vatan bilgisayarda çalışıyormuş valorant oynuyorum genelde 700fps filan görüyor oyun içi bilemedim aldığıma pişman oldum olacam o derece

Sormadan aldınız, aldıktan sonra hiç bir şekilde çözemeyeceğimiz halde soruyorsunuz.

O işlemci undervolt olmadan soğutucuların tillahı ile bile soğutulamaz, harcadığı voltaj elektrik faturasına bile yansıyor.

O ekran kartı da işlemciye kıyasla düşük işlemci düşürüp ekran kartı yükseltmek gerekirdi.

Sormadan aldınız, aldıktan sonra hiçbir şekilde çözemeyeceğimiz halde soruyorsunuz.

O işlemci undervolt olmadan soğutucuların tillahı ile bile soğutulamaz, harcadığı voltaj elektrik faturasına bile yansıyor.

O ekran kartı da işlemciye kıyasla düşük işlemci düşürüp ekran kartı yükseltmek gerekirdi.

Dostum ben yayıncı değilim saatlerce bilgisayar başında da oturmuyorum günde 3 saat maksimum oda beni idare etmez mi diyorsun?

Dostum ben yayıncı değilim saatlerce bilgisayar başında da oturmuyorum günde 3 saat maximum oda beni idare etmez mi diyosun

Hocam sen o düşük bu düşük kısmını boş ver. Zaten sistemi almışın. Eğer kafanda soru işareti olacaksa ve dert edeceksen bunu almadan önce sorman lazımdı. Sistem hayırlı olsun. Oynadığın oyunlarda performans değerlerini takip et. Arkadaşların dediklerini dikkate alman lazım. Valorant da olsa ateş ve su da olsa uygun değerlerde takılmaya çalış. Belirtilen değerleri özellikle takip et. Undervolt mevzusunu da yaparsın korkutma gözünü.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt