Bütçe
55.000 TL
Hocam sen o düşük bu düşük kısmını boş ver. Zaten sistemi almışın. Eğer kafanda soru işareti olacaksa ve dert edeceksen bunu almadan önce sorman lazımdı. Sistem hayırlı olsun. Oynadığın oyunlarda performans değerlerini takip et. Arkadaşların dediklerini dikkate alman lazım. Valorant da olsa ateş ve su da olsa uygun değerlerde takılmaya çalış. Belirtilen değerleri özellikle takip et. Undervolt mevzusunu da yaparsın korkutma gözünü.
Doğru diyosun çok haklısın dostum teşekkürler üstüme su serptin. Cpu gpu sıcaklığı ne olmalı peki teşekkürler

Birde 2k monitör önerin var mı bu sisteme

Ben bu işlemci de kaç dereceyi görürüm ki ya da kaç uygun sizce? render filan işim yok sadece oyuna girip çıkarım

Kasayla gelen PSU'dan hayır bekleme, sağlam bir PSU almalısın. Ben EVGA 1300 G2 ile kullandım.

Hepsini olmasa da kasayla gelen bütün PSU'ları hoplatır.
Hocam bide hava akışı nasıl olmalı bazıları yanlış diyor da bakabilir misiniz

Dosya Ekleri

• IMG_20250624_194101.webp
    IMG_20250624_194101.webp
    179,3 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20250623_224116.webp
    IMG_20250623_224116.webp
    224,2 KB · Görüntüleme: 40
Ben bu işlemci de kaç dereceyi görürüm ki ya da kaç uygun sizce? render filan işim yok sadece oyuna girip çıkarım

Hocam bide hava akışı nasıl olmalı bazıları yanlış diyor da bakabilir misiniz
Ne yaparsan yap 100 derece göreceksin, sağdaki fanlar havayı içeriye alsın, alttakiler de içeriye hava alsın. Egzoz fanını hızlı devirde kullan ısıyı daha kolay atması için.