Amazon İade gözükmüyor

zqrba

Becerikli
Merhaba, 3 Ekim'de cuma günü iade kargomu verdim 5 Ekim pazar günü iade sürecimi takip edemediğimi gördüm. Telefonumda sorun vardır diye üstüne düşmedim fakat farklı cihazlarda bile iade sürecimi göremediğimi fark ettim müşteri hizmetlerine bağlanırken ki Amazon yapay zekası iadeniz teslim edilmedi diyor müşteri hizmetleri ise teslim edildi diyor. İademi de takip edemediğim için ne yapacağımı bilmiyorum önerileriniz nedir veya böyle bir sorun yaşayan arkadaşlar nasıl bir yol izlediler?

Yapay zekayla değil, bir müşteri hizmetleri danışmanıyla konuşun, o çözer titizlikle işinizi.
Canlı destek de var, telefonla da arayabilirsin.

Amazon’a bugüne kadar 3 ekran kartı, 1 işlemci, 1 anakart iadem oldu. Merak etme, müşteri hizmetlerinin dediği önemli; yapay zekânın dediği önemsiz. Bilgin olsun, kimi iadem 3 günde onaylandı, kimisi 14 gün sürdü. Bekle, o yüzden. Sorun olursa zaten sana bildirilir, arada mailini kontrol et. Amazon yardımcı olur zaten kasmana gerek yok kendini kısaca için rahat olsun iyi günler para iadeside iade onaylanınca yapılır. Bankana bağlı olarak 3-10 gün kredi kartı oluyor hocam bankamatık kartıysa 7 14 gün arasında bu dediklerim formalite icabı bazen daha kısa sürede bile para iadesi oluyor iade etme konusunda amazon ile sayısız tecrübem var hepside oldukça olumlu bilgin olsun hocam

Değerli bilginiz için teşekkür ederim hocam.

Hocam sonuç ne oldu iade ettiler mi ettilerse ne zaman ettiler.

Hocam sonuç ne oldu iade ettiler mi ettilerse ne zaman ettiler.

İade ettiler. Amazon müşteri hizmetleri belirli güne kadar bekleyin dedi. Bekledim ardından tekrar müşteri hizmetlerine bağlandım sistemde sorun çıkmış müşteri hizmetleri direkt iadeyi onaylandı 2 iş günü içinde param geldi.

Hocam tam emin olmak için soruyorum iade/para iadesi durumu kısmında baktığınızda sizde de iade hala kargoya verilmemiş gibi mi gözüküyordu örnek olarak bir resim attım cevaplarsanız çok sevinirim ilk defa Amazon'dan böyle pahalı bir şey aldım aşırı tedirginim.

Dosya Ekleri

• 1768945385050.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 31

Sadece teslim edildi yazıyordu ve sizin attığınız SS'teki kısım yoktu. Müşteri hizmetleri iademi görüntüleyebiliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…