Amazon'dan HyperX Cloud 3 aldım ancak beğenmediğim için iade talebi oluşturdum. Satıcı bana iade kodunu göndermediği için ürünü kargo şirketine veremiyorum. Amazon ile iletişime geçtiğimde, "Talebinizi ilettik." diyorlar; ama 3 gündür hiçbir sonuca ulaşamadım. Ne yapmam gerekiyor?
Detaylar
Kim cevapladı?Semmellow
Çalışkan
İade kodunu hemen alamadığınıza göre satıcı amazon değil diye tahmin ediyorum. Müşteri hizmetlerine durumu ilettiyseniz satıcı ile iletişime geçip sizi bilgilendireceklerdir.Amazon'dan HyperX Cloud 3 aldım ancak beğenmediğim için iade talebi oluşturdum. Satıcı bana iade kodunu göndermediği için ürünü kargo şirketine veremiyorum. Amazon ile iletişime geçtiğimde, "Talebinizi ilettik." diyorlar; ama 3 gündür hiçbir sonuca ulaşamadım. Ne yapmam gerekiyor?
Eğer son durumu merak ediyorsanız müşteri hizmetlerine sorup öğrenebilirsiniz.
İade kodunu hemen alamadığınıza göre satıcı Amazon değil diye tahmin ediyorum. Müşteri hizmetlerine durumu ilettiyseniz satıcı ile iletişime geçip sizi bilgilendireceklerdir.
Eğer son durumu merak ediyorsanız müşteri hizmetlerine sorup öğrenebilirsiniz.
Daha bugün aradım yarın A dan Z ye iadeyi başlatacaklar he bir de ürünün kutusu tarafıma hasarlı geldi iade reddedilirse bunu kullanabilir miyim?
Satıcı Amazon değil 3. taraf satıcı.
Semmellow
Çalışkan
Ürünü hasarlı olarak teslim aldıysanız tabii ki bunu belirtebilirsiniz. Elinizde hasarlı haliyle ilgili fotoğraf varsa daha iyi olur.Daha bugün aradım yarın A dan Z ye iadeyi başlatacaklar he bir de ürünün kutusu tarafıma hasarlı geldi iade reddedilirse bunu kullanabilir miyim?
Satıcı Amazon değil 3. taraf satıcı.
Kaldı ki amazon genelde böyle şeylere takılmıyor kuralları gereği direkt iadeyi sağlıyorlar.
Ürünü hasarlı olarak teslim aldıysanız tabii ki bunu belirtebilirsiniz. Elinizde hasarlı haliyle ilgili fotoğraf varsa daha iyi olur.
Kaldı ki Amazon genelde böyle şeylere takılmıyor kuralları gereği direkt iadeyi sağlıyorlar.
Amazon'u 2 kere aradım 2'sindede geçiştirme yapıyorlar umarım iade edebilirim teşekkürler.
Blackraven
Üstün
3 gündür diyorsunuz zaten önceki 2 gün haftasonuydu. Çoğu firma haftasonu çalışmaz. Bugün gelmezse salı günü kodunuz size iletilir.
3 gündür diyorsunuz zaten önceki 2 gün hafta sonuydu. Çoğu firma hafta sonu çalışmaz. Bugün gelmezse salı günü kodunuz size iletilir.
Amazon'u aradıktan 3 gün sonra yoksa iade talebinden bu güne 5 gün geçti.
Blackraven
Üstün
Amazon'u aradıktan 3 gün sonra yoksa iade talebinden bu güne 5 gün geçti.
Anladım. Geç olacak olması konusunda tabi ki haklısınız ama buradan bir mağduriyet yaşamazsınız. Kanunen önemli olan sizin ilk iade talebinde bulunduğunz tarihtir. Alıcı işi sonunda halletmezse Amazon el atar zaten.
- Makaleler
- 3
Yurtdışından su pompası sipariş etmiştim ama gümrükte paketler karışmış ve bana Lego figürü gelmişti. Bunu bildirdim, bana da satıcıyla görüşmem söylendi. Görüştüm ancak satıcı sorunun kendilerinden kaynaklanmadığını, kargoyla görüşmemi söyledi. Amazon'a tekrar bildirdim, onlar satıcıya mesaj gönderdi ve bu sefer ücretin %40'ını iade edebileceklerini belirtti. Tekrar Amazon ile görüştüm ve durumu hallettiklerini, ücretin tamamının hesabıma iade edildiğini söylediler.
Kısacası, satıcıyla iletişime geçemiyorsanız veya istediğinizi alamıyorsanız doğrudan Amazon ile görüşüp sorununuzu çözün.
Kısacası, satıcıyla iletişime geçemiyorsanız veya istediğinizi alamıyorsanız doğrudan Amazon ile görüşüp sorununuzu çözün.