Detaylar
Kim cevapladı?Satıcı bizzat Hepsiburada mı hocam? Hepsiburada Premium kullanıyor musunuz? Eğer Premium kullanıyorsan iade süresi 14 değil Amazon gibi 30 gün. O yüzden üzmez bence Hepsiburada sizi. Ama başka tedarikçilerden aldıysan, sıkıntı çıkarabiliyorlar bazen.
Amazon'la kıyaslanamaz. Amazon başka seviye.
yusufumm07
Üstün
Bütün iadelerimi aldım. Hatta sorunlu satıcı ConnectGame iadeyi yapmıştı, HB üzerinden.
Son düzenleyen: Moderatör:
İade konusunda Amazon kadar kolay mı? Kutusunu açıp baktığım ürünü geri yollayabilir miyim, çalıştırmamda sıkıntı var mı? Ürün laptop, satıcı Hepsiburada.
Satıcı Hepsiburada ise gayet iyi bir firma.
Alifer
Uzman
Cok tesekkürler evet bizzat Hepsiburada satiyordu ayrica tavsiyeniz üzerine 1 TL'ye premium aldim, tesekkürler.
Satıcı bizzat Hepsiburada mı hocam? Hepsiburada Premium kullanıyor musunuz? Eğer Premium kullanıyorsan iade süresi 14 değil Amazon gibi 30 gün. O yüzden üzmez bence Hepsiburada sizi. Ama başka tedarikçilerden aldıysan, sıkıntı çıkarabiliyorlar bazen.
yavinas
Yetkin
Bugüne kadar hiç sorun yaşatmadı.İade konusunda Amazon kadar kolay mı? Kutusunu açıp baktığım ürünü geri yollayabilir miyim, çalıştırmamda sıkıntı var mı? Ürün laptop, satıcı Hepsiburada.
Premium alınca iade süresinin 30 gün olduğunu ilk defa duyuyorum. Bu bilgi nerede yazıyor?Satıcı bizzat Hepsiburada mı hocam? Hepsiburada Premium kullanıyor musunuz? Eğer Premium kullanıyorsan iade süresi 14 değil Amazon gibi 30 gün. O yüzden üzmez bence Hepsiburada sizi. Ama başka tedarikçilerden aldıysan, sıkıntı çıkarabiliyorlar bazen.
Vadbav
Başarılı
30 gün iade oluyor ama her üründe değil. Bazı ürünlerde oluyor. Arkadaşın ürününü bu durum kapsıyormu bilmiyorum.Premium alınca iade süresinin 30 gün olduğunu ilk defa duyuyorum. Bu bilgi nerede yazıyor?