Premium alınca iade süresinin 30 gün olduğunu ilk defa duyuyorum. Bu bilgi nerede yazıyor?
XPG marka RAM almıştım. Satıcı Hepsiburada idi. İade etmek istediğimde bana da müşteri hizmetleri söylemişti. Arayıp bilgi alabilirsiniz. Bende şaşırmıştım ama 14 günü geçmesine rağmen RAM'leri sorunsuz şekilde iade edebildim. Bana da bizzat müşteri hizmetlerinin ilettiğini iletiyorum size.
Hocam, ben öneride bulunmak için söylemedim, bizzat deneyimlediğim için söyledim, bilginiz olsun. Bilmediğim ve deneyimlemediğim şeyler hakkında yönlendirme yapmayı sevmiyorum.
Hatta bununla ilgili konum da var, bakabilirsiniz. @tech_tr
Hepsiburada Konu 'İade süreci nasıl işliyor?'
Selam dostlar,
Hepsiburada üzerinden RAM almıştım. RGB kısmı arızalı ürünün. Ürünün satıcısı Hepsiburada. Tedarikçilerden almadım ürünü. Garantiye göndereceğim. Ürünü uygulama üzerinden kayıt oluşturduktan sonra gelip eve alıyorlar mı? Yoksa biz gidip kargoya mı veriyoruz? Ortalama ne kadar sürüyor iade, değişim işlemleri? Ona göre geçici bir RAM ayarlama ihtimalim var. Hepsiburada Premium üyesiyim aynı zamanda.
Bu işleri unuttuk, yıllardır bu şekilde servise ürün göndermedim.
Hepsiburada üzerinden RAM almıştım. RGB kısmı arızalı ürünün. Ürünün satıcısı Hepsiburada. Tedarikçilerden almadım ürünü. Garantiye göndereceğim. Ürünü uygulama üzerinden kayıt oluşturduktan sonra gelip eve alıyorlar mı? Yoksa biz gidip kargoya mı veriyoruz? Ortalama ne kadar sürüyor iade, değişim işlemleri? Ona göre geçici bir RAM ayarlama ihtimalim var. Hepsiburada Premium üyesiyim aynı zamanda.
Bu işleri unuttuk, yıllardır bu şekilde servise ürün göndermedim.
- Eagles
- hepsiburada iade
- Forum: Web ve Mağaza Alışverişlerinde Yaşanan Sorunlar
Son düzenleme: