F fortunee 41 Üstün Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 1.690 Çözümler 4 Beğeniler 1.042 Bugün 00:45 #21 Yani artık kutusunu açsan bile onların markası olmasa dahi iade alıyorlar mı? Thanos dedi: Görselde cayma hakkını keyfi iadeyi kabul ettiklerini söylemiyorlar ki, politikaları nasıl değişmiş anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Ben de anlamadım. Son düzenleme: Bugün 00:53
Yani artık kutusunu açsan bile onların markası olmasa dahi iade alıyorlar mı? Thanos dedi: Görselde cayma hakkını keyfi iadeyi kabul ettiklerini söylemiyorlar ki, politikaları nasıl değişmiş anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Ben de anlamadım.
J jackarmis 41 Başarılı Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 360 Beğeniler 104 Bugün 01:02 #22 Başka tercih olmadığı sürece Wraith'ten uzak durulması gerek. yk38 dedi: O kadar erken sevinmeyin, koşullarının 5. maddede "koruyucu jelatin veya ambalaj kaldırılırsa kesintisiz iade yapılmaz" diyor. Oysaki bu konuyla ilgili Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği madde 13 açıktır. Bu firmayı Ticaret Bakanlığı'na şikâyet etmek şart oldu. Genişletmek için tıkla... WTF bu doğruysa nasıl iade değişmiş oluyor? Aynı tas aynı hamam devam o zaman? Son düzenleme: Bugün 01:14
Başka tercih olmadığı sürece Wraith'ten uzak durulması gerek. yk38 dedi: O kadar erken sevinmeyin, koşullarının 5. maddede "koruyucu jelatin veya ambalaj kaldırılırsa kesintisiz iade yapılmaz" diyor. Oysaki bu konuyla ilgili Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği madde 13 açıktır. Bu firmayı Ticaret Bakanlığı'na şikâyet etmek şart oldu. Genişletmek için tıkla... WTF bu doğruysa nasıl iade değişmiş oluyor? Aynı tas aynı hamam devam o zaman?