Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Selam dostlar,

Hepsiburada üzerinden RAM almıştım. RGB kısmı arızalı ürünün. Ürünün satıcısı Hepsiburada. Tedarikçilerden almadım ürünü. Garantiye göndereceğim. Ürünü uygulama üzerinden kayıt oluşturduktan sonra gelip eve alıyorlar mı? Yoksa biz gidip kargoya mı veriyoruz? Ortalama ne kadar sürüyor iade, değişim işlemleri? Ona göre geçici bir RAM ayarlama ihtimalim var. Hepsiburada Premium üyesiyim aynı zamanda.

Bu işleri unuttuk, yıllardır bu şekilde servise ürün göndermedim.

Bende zamamında bir ürün almıştı ve ürün yanlış gelmişti. Yanlış geldiğini görünce aynısından tekrar aldım ve yanlış gelen ürünüde iade talebi oluşturmuştum. Ardından yeni ürün ertesi gün teslim edilirken yanlış gelen ürünüde kapıya gelen kargocuya verdim. Bu şekilde oldukça hızlı halletmiştim.

İade edersen teslimat günü gibi gelip adresinden alıyorlar, uygulamadaki iade adımlarını takip ederken adresimden alınsın seçeneği var.

ürünü iade olusturuyorsun satıcı hepsiburada ise işin daha kolay direk 14 gün içerişinde sorunsuz ıade alıyorlar adresinden teslim alınır sonra sözde bakılır iade onaylanır ama bazen geçe bırakıyorlar o durumdada şikatvara yaz anında bı bakmışsın olay cozulmus benım urun gıttı mısal 15ınde ıncelenmeye baslandı 18i oldu ıade hala onaylanmadı musterı hızmetlerını aradım kayıt olusturdu 1 gun daha bekledım dırek sıkayetvara yazdım dırek onaylandı o gun ıcerısınde bılgın olsun musterı kayıtı olusturursun böyle bır durum olursa sonra 1 bekle sıkayetvara yaz sonuclanır bu sekılde dedıgım gıbı başımdan geçen süreç benim böyleydi Fiyat arttıysada aradakı mıktarı bakıye olarak talep edebılırsın bu arada bılgın olsun degısım ıstersen eger iyi akşamlar

Teşekkür ederim dostlar yorumlar için herkese. Hepsiburada premium üyesi olduğum için, kolay iade 30 günmüş. 14 gün ile sınırlı değilmiş. Sistemde gözükmüyor tabii bu, müşteri hizmetleri ile iletişim kurarak öğrendim. Yarın ürünü evimden almaya geliyorlar. Bende eski bir Hepsiburada çalışanıyım, lakin sürekli bir şeyler değiştiği için açmıştım konuyu. XPG almayacağım artık.